- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
21 gün nedir be heis. 21 kere gözünü açıp kapayacaksin
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Mahir dedigimiz adam daha bizimle Counter Strike oynamaya korkuyor, geciniz.Zorlu geçen askerliğinden bir görüntü @Keramettin TANRIVERDİ
sende kaçırma @Mahir Kahveci
Ekli dosyayı görüntüle 26092
Sonunda inadını kırıp yöneticiliğe göz kırptın demek![]()
Kim atadı
Sen kimsin
Biz o konuyu içimizde hallederiz sen kafanı yorma MK.Alakası yok. Yönetim boşluğu yaşanmasın diye. GSC hepimizin.
Senin adminlik yapacagin her platformu kacak alkol satimi yapiliyor diye ihbar ederim.Alakası yok. Yönetim boşluğu yaşanmasın diye. GSC hepimizin.
Pardon. Açıklama yapmamam mı gerekirdi; senin mi açıklaman lazımdı. . .
Biz o konuyu içimizde hallederiz sen kafanı yorma MK.
Senden korkan senin gibi(bkz: alkolik) olsun.Hayırdır Türker Bey? Bakıyorum tutuştun. Korkma adalet herkes için var.
Sanmiyorum, münkün degil.Senden korkan senin gibi(bkz: alkolik) olsun.
Sanmiyorum, münkün degil.
Adam ay tutulmasi serefine bile iciyor.
Zorlu geçen askerliğinden bir görüntü @Keramettin TANRIVERDİ
sende kaçırma @Mahir Kahveci
Ekli dosyayı görüntüle 26092
Ben IT calisaniyim, bilgilere ulasip ifsa etmem lazim.Refik Akkülah dönsün başlığında da söylemiştim. Özel hayat diye bir şey yok! Adam her şeyi ifşa ediyor!
eskiden daha kaliteli shoplar yapardın. bu özensizliğin sebebi nedir ?
Beni ihmal etme yeni shoplar konusundaÖzensiz değil ama vaktim kısıtlı birden çok şeye yetişmeye çalışıyorum![]()
Şüphesi GSC tarihinde verilen en doğru karar21 günlük süreçte yerine admin olarak beni atadı. Bu ulvi görevi layığıyla yerine getireceğimden şüpheniz olmasın.
Beni ihmal etme yeni shoplar konusunda
Şüphesi GSC tarihinde verilen en doğru karar