- 21 Ocak 2010
- 72.538
- 51.023
- 5.003
2017 yilinda forumun fenerli SARAN grubuna satilmasini engellemis , 6 aylik birikmis moderator admin maaslarinin odenmesi icin Ciner grubundan sponsorluk araciligiyla gerekli finansmani saglamistir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kolpaya son verelim moderatörler açlıktan tahta kemiriyor6 aylik birikmis moderator admin maaslarinin odenmesi icin Ciner grubundan sponsorluk araciligiyla gerekli finansmani saglamistir.
doğum günün ne zaman liboş ayrı başlık açmak isterim
Doğum günü düşünecek hal mi kaldı ulan hea?doğum günün ne zaman liboş ayrı başlık açmak isterim
saat 7 de başlıkta ol canlı yazısı koydum bulman kolay olsun diyeDoğum günü düşünecek hal mi kaldı ulan hea?
Liboş mu oldun allahsız tosbağa??Doğum günü düşünecek hal mi kaldı ulan hea?
Keramettin'in mizah damarı kabardı yineLiboş mu oldun allahsız tosbağa??
Dua et mizah damarı kabarmışKeramettin'in mizah damarı kabardı yine
!!!!!!!!!!!!!!!!!Dua et mizah damarı kabarmış
O ekipten bir tek ben kalabildim. Geri kalan herkes ihraç edildi. Benim ben olduğum da çok sonra fark edildi. Yıllarca burada kalabilmem kimsede derin yaralar bırakmasın diye üzeri örtüldü. Yıllardır sözde kardeşlik, eşitlik ayağına Fenerbahçe Ali Koç övgüleri nereden geliyor sanıyorsunuz. Hatta bir ara ifşa olacaktım da ne yapsak etsek diye düşündük özel bir konu açıldı Fenerbahçe'ye çok ağır küfürler ettik. En çok ben ettim de kafalardaki soru işaretleri yok oldu.2017 yilinda forumun fenerli SARAN grubuna satilmasini engellemis , 6 aylik birikmis moderator admin maaslarinin odenmesi icin Ciner grubundan sponsorluk araciligiyla gerekli finansmani saglamistir.
ne salliyorsun gene?O ekipten bir tek ben kalabildim. Geri kalan herkes ihraç edildi. Benim ben olduğum da çok sonra fark edildi. Yıllarca burada kalabilmem kimsede derin yaralar bırakmasın diye üzeri örtüldü. Yıllardır sözde kardeşlik, eşitlik ayağına Fenerbahçe Ali Koç övgüleri nereden geliyor sanıyorsunuz. Hatta bir ara ifşa olacaktım da ne yapsak etsek diye düşündük özel bir konu açıldı Fenerbahçe'ye çok ağır küfürler ettik. En çok ben ettim de kafalardaki soru işaretleri yok oldu.
Asıl sen ne sallıyorsun!ne salliyorsun gene?
@Umut Şimşek ile aranızda geçen husumetten dolayı sana sinirli sanırımLiboş admin
Sendeki keman bendeki bağlama oldukça Umut filan alayı vız gelir usta@Umut Şimşek ile aranızda geçen husumetten dolayı sana sinirli sanırım