keramettin tanrıverdi

Üstad borsada yaşanan ralliyi değerlendiriyor, servetine servet katıyor sanırım. Bist durulunca döner.

Şaka bir yana sağlıkla ilgili bir şey yoktur inşallah.

Üstad borsada yaşanan ralliyi değerlendiriyor, servetine servet katıyor sanırım. Bist durulunca döner.

Şaka bir yana sağlıkla ilgili bir şey yoktur inşallah.
Bende borsadayim 10 gun once girdim 6 milyar kar var. Bakalim nekadar devam edecek

Ben abimden aliyorum tuyoyu. 5 6 yere yatiriyor.

Yeo teknoloji smartg sabanci holding filan. Ben hic bilmiyordum. Heyecanda oluyor takip ediyorum
Güzel seçimler. Sabancı’nın bilançosu var 3 Kasımda, bilançoya kadar ekstrem bir durum olmazsa fiyatlama devam edebilir.

Odas elektrikte vsr sanirim. Kontrolmatik var.

Aslinda ilk basta eregliye girmistim. Ordan cik dedi abim ciktim
İyi yapmışsın çıkarak. Yoksa diğerlerini kaçıracaktın.

Odaşı aldım 5.60 dan bana da arkadaş söyledi 6.2’den sattım. 8.20 olmuş geçende. Kontrolmatik de sağlam kağıt gibi görünüyor.

Turcas yazmış idim 1 sene önce 3.5 tl idi ben yazarken. Peder bey 1 milyona yakın ile girmişti dokunulmadı hala şu an 24 TL 50-60 a kadar da dokunmucak

Onun dışında uzun vadeli kağıt ihlas holding var şu an
Eyvallah renktaş. Denk geldiğinde yazarsan sevinirim yine başka kağıtlarla alakalı da.

İyi yapmışsın çıkarak. Yoksa diğerlerini kaçıracaktın.

Odaşı aldım 5.60 dan bana da arkadaş söyledi 6.2’den sattım. 8.20 olmuş geçende. Kontrolmatik de sağlam kağıt gibi görünüyor.
Abim uzun vadelilere bakiyor. Finansci kendisi dusebilir ama uzun vadede kazanacaksin diyor

Alko kodlu alkim diye birsey varmis herkes siraya giriyormuş

Viop(kaldıraçlı) işlem yapıyor mu?
Birsry soracam binans global icin nediyorsunuz 100 dolar koyuyorsun. Hergun sana 35 dolar veriyormus isyerinde bir abimiz oynuyor. 2 gunde 1 1 para cekiyormuş. Patlayabilirde diyor 50 60 bin kazanmiş. Tosuncuk olayi gibi sanirim. Ortada sirket yok

Turcas yazmış idim 1 sene önce 3.5 tl idi ben yazarken. Peder bey 1 milyona yakın ile girmişti dokunulmadı hala şu an 24 TL 50-60 a kadar da dokunmucak

Onun dışında uzun vadeli kağıt ihlas holding var şu an
Simdi konustum ihlas holdingte tam bir hirsiz sirket izlenimi var diyor yillardir artmadi diyor

Geri
Üst Alt