- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Adami kiskirtma biraderAdmirim korkunç verici şekilde suskun bu aralar. Dönüşü çok ürpertici olmasindan korkarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adami kiskirtma biraderAdmirim korkunç verici şekilde suskun bu aralar. Dönüşü çok ürpertici olmasindan korkarım.
Adami kiskirtma birader
Bizim aramiz Limoni degil beyefendi arada yorumlarima gicik olabiliyor okadar olurAdmir ile son zamanlar aram gayet iyiydi. Limoni olanlar düşünsün.
Canim admirim (L)
ben de boğa burcuyum ve forumdayım nolcak şimdiboga burcu imiş,8 kasım civarı foruma damlar
ben de boğa burcuyum ve forumdayım nolcak şimdi

başak burcu sever misinboga burcu imiş,8 kasım civarı foruma damlar
cok mu seviyorsun keramettin abini?Allah keramettin abiye zeval vermesin![]()
Helalboga burcu imiş,8 kasım civarı foruma damlar
Ne nefreti lan, sezonu döndürürse o döndürür demiştim geldiğinde. Tanımıyorum ama pek.rashicadan hala nefret ediyo musun abi![]()
İyiyim reis eyv, iş güç yoğunluk. Futbolu da saldım biraz açıkçası, Alanya maçı da tuz biber oldu, 2 haftada da herkes unutmuş zaten herkesin tokatladığı Tjkyi tokatladık diye.Üstad borsada yaşanan ralliyi değerlendiriyor, servetine servet katıyor sanırım. Bist durulunca döner.
Şaka bir yana sağlıkla ilgili bir şey yoktur inşallah.
6 kasimda donmeni manidar buldum ustatNe nefreti lan, sezonu döndürürse o döndürür demiştim geldiğinde. Tanımıyorum ama pek.
İyiyim reis eyv, iş güç yoğunluk. Futbolu da saldım biraz açıkçası, Alanya maçı da tuz biber oldu, 2 haftada da herkes unutmuş zaten herkesin tokatladığı Tjkyi tokatladık diye.
Borsa can sıkıcı ama, eşşeği bağlasan kazanıyor, en sevmediğim ortamdır.