- 14 Haziran 2009
- 29.661
- 14.483
- 2.868
Arada öyle ufak tefek istisnalar olurOoo işi ilerletmişsin baya, bu lafları öm yoluyla yazmaktan genele yazmaya terfi etmişsin. Saygı duyulası bir hamle.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada öyle ufak tefek istisnalar olurOoo işi ilerletmişsin baya, bu lafları öm yoluyla yazmaktan genele yazmaya terfi etmişsin. Saygı duyulası bir hamle.

Ağlattın lan keraneci
Kendisini hiç Arena'nın deplasman tribününde görmedik. Haklı olabilirsin.Benim kadar has cimbomlu olmasa da adamdır diyebilirim.
Keranacı diye yazarım ben genelde, daha samimi oluyor.Kerane değil Kerhane. Ayrıca @Mehmet Arslaner bey bu kelimeye de bir çift lafınız vardır umarım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biliyorum Kaya bey sinirlenmeyin hemen. Genel yazılış ve söyleniş şekli ile yazmak istedim sadece. Sizin gibi jack daniels'cı elitist zümrenin bunu anlamaması gayet doğal.Kerane değil Kerhane. Ayrıca @Mehmet Arslaner bey bu kelimeye de bir çift lafınız vardır umarım.
Keranacı diye yazarım ben genelde, daha samimi oluyor.
Biliyorum Kaya bey sinirlenmeyin hemen. Genel yazılış ve söyleniş şekli ile yazmak istedim sadece. Sizin gibi jack daniels'cı elitist zümrenin bunu anlamaması gayet doğal.
Tabiki.
Kerim Zengin zamanlarini hatirlayanlar bu postta bulusuyor.
Faal futbolcu oldugu icin Galatasarayliligi belli olmasin diye isim degisikligine gitti.
Yapılır mı bu.
Yapılır mı bu.
Bizim burada daha iftar olmadı
40 yıllık halka tatlısına kim hala kerhane tatlısı diyor yav senden başka.
sent via GSC
Kerhane de demiyorsun kerane diyorsun bir deBen öyle demiyorum Cancığım. Onların anlayacağı dilde yazdım. Ben ona hatta züngül diyorum.
Allah kabul etsin bu arada.

O ne demek lan. Biz niye o dilden anlıyor muşuz ? Pezevenk falan mı sanıyon bizi napıyon çözemedim.Ben öyle demiyorum Cancığım. Onların anlayacağı dilde yazdım. Ben ona hatta züngül diyorum.
Allah kabul etsin bu arada.
O ne demek lan. Biz niye o dilden anlıyor muşuz ? Pezevenk falan mı sanıyon bizi napıyon çözemedim.
kafa açmayın
Ne bileyim o tatlıya züngül, halka tatlı dendiğini görmedim.
mod olmasam kavga ederdik mustafa kayaBiz bütün sene sizin tribünlerdeki saçmalıklarınızı dinledik Ünsal Bey.
Saygılar. Keyifli forumlar.