keramettin tanrıverdi

Erman'ı bilmem ama ben pezevenk değilim Mustafacığım. Ben o tatlıya herhangi bir isim vermedim mesela, adını da bilmiyorum. Yüksek enerji ihtiva ettiğinden kerhane tatlısı diyor olabilirler, kerhanede neden enerjiye ihtiyaç duyarlar onu bilemem bak bu konuda yorum yapmayı reddediyorum. En son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum böylesi ne idüğü belirsiz bir tatlı yüzünden birbirimizi kırmayalım derim.

Hakikaten o nedir öyle. Aşırı şekerli kızarmış hamur. Size katılıyorum. Sizi kırdığım için üzgünüm. Canım lokma tatlısı çekti.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben içiyorum hocam her vakit sorun yok yani sana laf sokmadım para atacaktın parayı at sen gerisi bende
Şöyle elinde bira şişesiyle meydanda bi tür atta ramazan in ilk dayağı haberine manşet ol. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bi bakmışsın mağdur olur reklam teklifleri alır köşe olursun.
Bu da kız demek, para demek. Tam istediğin gibi herşey

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan Ünsal yıllar geçti huyun değişmedi, bir dönem steamden oyun al diye az başımın etini yemedin görüyorum ki bira parasına dönmüşsün artık.

Ulan Ünsal yıllar geçti huyun değişmedi, bir dönem steamden oyun al diye az başımın etini yemedin görüyorum ki bira parasına dönmüşsün artık.
can çıkar
huy çıkmaz diye boşuna atalarımız dememiş

sende almamıştın 3-5 liranın hesabını yapıyorsunuz
insanlık sosyallik ölmüş

Geri
Üst Alt