- 9 Ağustos 2011
- 59.445
- 34.137
- 3.408
Şimdi al o zaman diyecek.Şaka yapıyon sanmışımdır yoksa alırdım.
Pis oltaya geldin abi. Gecmis olsun.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi al o zaman diyecek.Şaka yapıyon sanmışımdır yoksa alırdım.
yani oyun mu almak bira parası mı yollamak sen seç şimdiŞaka yapıyon sanmışımdır yoksa alırdım.
Artık param yok ne yazık ki.Şimdi al o zaman diyecek.
Pis oltaya geldin abi. Gecmis olsun.
Hea pardon miamideki villanın havuzunu restore ediyodun dimi abi unutmuşum yawArtık param yok ne yazık ki.
O ne demek la?Erman'ı bilmem ama ben pezevenk değilim Mustafacığım. Ben o tatlıya herhangi bir isim vermedim mesela, adını da bilmiyorum. Yüksek enerji ihtiva ettiğinden kerhane tatlısı diyor olabilirler, kerhanede neden enerjiye ihtiyaç duyarlar onu bilemem bak bu konuda yorum yapmayı reddediyorum. En son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum böylesi ne idüğü belirsiz bir tatlı yüzünden birbirimizi kırmayalım derim.
boşuna kolpaya gerek yok mehmet arslanerArtık param yok ne yazık ki.
İnanma Ünsal, kendisi Masonik Beyaz Türk cemaatine mensuptur.Artık param yok ne yazık ki.
erman abi senden de bi 50 çıkar he?İnanma Ünsal, kendisi Masonik Beyaz Türk cemaatine mensuptur.
Steam hesabında 2.9 tl var istersen alıyım bir şeyler. Paranın tamamını sepet yaptım, ya vadeli ya altın ya da dövizde para yok bu sebeple.boşuna kolpaya gerek yok mehmet arslaner
50tlye ne zengin olursun ne fakir
gönder gelsin
tamam abi yok de yeterSteam hesabında 2.9 tl var istersen alıyım bir şeyler. Paranın tamamını sepet yaptım, ya vadeli ya altın ya da dövizde para yok bu sebeple.
Rütben nasıl olmuş Danyal'cim?En son keramettin çıkaracak sana bisiler Ünsal az kaldı
Gönlün çok geniş kardeşim Allah razı olsuntamam abi yok de yeter
sorun değil yani
eyvallah
Benimkini pek beğenmedim, font'un çözünürlüğü düşük.Rütben nasıl olmuş Danyal'cim?
Yenisini pc den görmedim. Armayı da eklemişsiniz galiba sari kırmızı çizgi de gelmiş. Güzel olmuş kısacası eline sağlık abi.Rütben nasıl olmuş Danyal'cim?
hahahahahahahaGörüyorum ki yine dolu dolu tartışmalar dönmüş konuda
Mobilden giriyorsunda whatsapptan attığımı nasıl görmüyorsun?Yenisini pc den görmedim. Armayı da eklemişsiniz galiba sari kırmızı çizgi de gelmiş. Güzel olmuş kısacası eline sağlık abi.
Whatspatakini alıntı yaptığın yorumumda aciklamisim zatenMobilden giriyorsunda whatsapptan attığımı nasıl görmüyorsun?