- 10 Nisan 2013
- 58.551
- 41.698
- 3.943
MK bugda kaldı anladığım kadarıyla 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayip be modsak gururumuz da mi yok
Hep mobbing
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim gibi bir yerinden tutup yazsaydın bir şeyler belki tutardı. Ben öyle yapıyorum.Anlamadığım konular. Lisede en son fizik dersine anahtar soruları çözmüştüm. Hangi anahtarı kapatırsan hangi ampül yanar türünden. Ondan sonrası yok bende üzgünüm
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen kuantum boyut denemeleri yapılıyor sanırım.Will see.10nm işlemcilerde sıkıntı varmış deyyolağ.
Logo değil logonun silüeti var tıpkı Ali Sami Yen silüeti gibi. Tak diye orjinal logoyu koyamam oraya takdir edersin ki tasarıma yedirmem gerekir ki öyle de yapmaya çalıştımEmrah in whatzap dan attığı logolu çalışman abi. (@erman) Orda logo varmış iddia ediyor. Ben göremedim belki siz görürsünüz. Bide yorum yap diyor. Ekli dosyayı görüntüle 22847
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen göremiyorsan o senin problemin. Tüplü monitörden bakarsan göremezsin tabi o da ayrı konu.Sahura sucuk mu alacaksın uadash?50 tl atana seri like
Benim gibi bir yerinden tutup yazsaydın bir şeyler belki tutardı. Ben öyle yapıyorum.
Telden bakıyom ne monitörü, o monitör Emrah inLogo değil logonun silüeti var tıpkı Ali Sami Yen silüeti gibi. Tak diye orjinal logoyu koyamam oraya takdir edersin ki tasarıma yedirmem gerekir ki öyle de yapmaya çalıştımSen göremiyorsan o senin problemin. Tüplü monitörden bakarsan göremezsin tabi o da ayrı konu.
Abi hiç şov yapamam ukalalık hele hiç gelemediğim şeylerdir. Bilmiyorum demek en kolayı en doğrusu ne demiş üstat Montaigne
“Kendini olduğundan fazla göstermek çoğu kez gururdan değil; budalalıktandır”
Ya da ayrı yazılır.Telden bakıyom ne monitörü, o monitör Emrah in
Yada tost makinasıyla denemeler yapmış olabilir.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yani biz ukala mıyız ?

Allah razı olsun kardeşim. Onur Adıbelli renkdaşımız ile beraber layk sayacımızı ihya ettiniz.Konuya seri like atarak girişmi yapayım
Sabahtan beri ne ukalalığımız kaldı ne pezevenkliğimiz, görüyorsunuz sayın adminler görüyorsunuz.Ucundan tutuyorsun işte abi tutunacak bir birikimin var demek. Bende o da yok onu diyorum.
Dikelmiş pipi gibi mor çıbık var tagımda mobilden görüntü hoş değil