- 30 Mayıs 2017
- 3.449
- 615
- 713
Üstad senin gse düzenleme vaktin gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad senin gse düzenleme vaktin gelmiş.
Talep varsa sorumluluktan kacmayizÜstad senin gse düzenleme vaktin gelmiş.
Kıskanmayalım lütfen.Ne pis geyiğiniz varmış sizin arkadaş. Hayır ben niye ısrarla hepsini okudum onu da hiç anlamadım, buraya kadar geldim. Bu durumda Allah kimin belasını vermesini gerekiyorsa verir umarım.
Ağabey siz bir zamanlar kara delikler, kuantum fiziği, paralel evrenler filan konuşan büyüklerimizdiniz o günleri kıskanmış olabilirim itiraf etmeliyim ki ama ne siz o zamanki sizsiniz ne ben o zamanki benim xadasdsa bunu sırf yalandan atar olsun diye yazdım, velhasıl günümüze dönecek olur isek forumdaki troll hegemonyası siz değerli büyüklerimizi de eline geçirmiş görünmekte üzülerek belirtmeliyim ki.Kıskanmayalım lütfen.
Şimdi bakDikelmiş pipi gibi mor çıbık var tagımda mobilden görüntü hoş değil
Trend bu kardeşim ne yapalımAğabey siz bir zamanlar kara delikler, kuantum fiziği, paralel evrenler filan konuşan büyüklerimizdiniz o günleri kıskanmış olabilirim itiraf etmeliyim ki ama ne siz o zamanki sizsiniz ne ben o zamanki benim xadasdsa bunu sırf yalandan atar olsun diye yazdım, velhasıl günümüze dönecek olur isek forumdaki troll hegemonyası siz değerli büyüklerimizi de eline geçirmiş görünmekte üzülerek belirtmeliyim ki.
Kara delik muhabbetleri kimseyi açmıyor artık. Ozan ve Ayberk olsa fişteklerdi ama onlar da yok. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Biz de delirdik sonunda.Artık benide mi beğenmiyorsun uğur? Akşam iki takıldım sen yoktun steamd2.Ağabey siz bir zamanlar kara delikler, kuantum fiziği, paralel evrenler filan konuşan büyüklerimizdiniz o günleri kıskanmış olabilirim itiraf etmeliyim ki ama ne siz o zamanki sizsiniz ne ben o zamanki benim xadasdsa bunu sırf yalandan atar olsun diye yazdım, velhasıl günümüze dönecek olur isek forumdaki troll hegemonyası siz değerli büyüklerimizi de eline geçirmiş görünmekte üzülerek belirtmeliyim ki.
Artık benide mi beğenmiyorsun uğur? Akşam iki takıldım sen yoktun steamd2.Ağabey siz bir zamanlar kara delikler, kuantum fiziği, paralel evrenler filan konuşan büyüklerimizdiniz o günleri kıskanmış olabilirim itiraf etmeliyim ki ama ne siz o zamanki sizsiniz ne ben o zamanki benim xadasdsa bunu sırf yalandan atar olsun diye yazdım, velhasıl günümüze dönecek olur isek forumdaki troll hegemonyası siz değerli büyüklerimizi de eline geçirmiş görünmekte üzülerek belirtmeliyim ki.
Öyle bir yazmışınki görende karadelilerin bütün sırrına vakıfsın sanacakTrend bu kardeşim ne yapalımKara delik muhabbetleri kimseyi açmıyor artık. Ozan ve Ayberk olsa fişteklerdi ama onlar da yok. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete
Biz de delirdik sonunda.

ben bu adamla tanıştım çok olayı yok
mesela anlatiyim
maçtan çıktık metroya yürüyoruz
ben transit mecidiyeköye giden metroya biniyorum
bu adam sadece 1 durak giden metroya binip sanayiye gidiyor bi de ordan aktarma yapıyor
meramımı anlatabilmişimdir
umarim
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne pis geyiğiniz varmış sizin arkadaş. Hayır ben niye ısrarla hepsini okudum onu da hiç anlamadım, buraya kadar geldim. Bu durumda Allah kimin belasını vermesini gerekiyorsa verir umarım.
Ağabey siz bir zamanlar kara delikler, kuantum fiziği, paralel evrenler filan konuşan büyüklerimizdiniz o günleri kıskanmış olabilirim itiraf etmeliyim ki ama ne siz o zamanki sizsiniz ne ben o zamanki benim xadasdsa bunu sırf yalandan atar olsun diye yazdım, velhasıl günümüze dönecek olur isek forumdaki troll hegemonyası siz değerli büyüklerimizi de eline geçirmiş görünmekte üzülerek belirtmeliyim ki.
Bu alıntıların bildirim ile gelmemesi üzücü. Yok ağabey estağfurullah, ne haddimize? Varlığın foruma bizatihi değer katmakta.Artık benide mi beğenmiyorsun uğur? Akşam iki takıldım sen yoktun steamd2.
Ne (Mustafa) Sevimsiz adamsın.Ne pis geyiğiniz varmış sizin arkadaş. Hayır ben niye ısrarla hepsini okudum onu da hiç anlamadım, buraya kadar geldim. Bu durumda Allah kimin belasını vermesini gerekiyorsa verir umarım.
hahahahahahaha
Erman abi oltaya gelmişsin, sana yeterince like gelmemiş.Ahahahhahahahh