Keramettin TANRIVERDİ'ye Zeytin Dalı Uzatıyorum

Keramettin Bey’e katılıyorum.

Keramettinciğim şu uyarını yapınca aklıma geldi. Senin hakiki adını biliyorum. Çarpıtılmaya dalga geçilmeye müsait bir isim. Ama ben sıkıntılı kavgalı gürültülü dönemde bu silahı hiç kullanmadım. Bu davranışımı göz ardı etmezseniz sevinirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tehdit ha

Uzatılan dalın zeytin dalı olduğundan emin miyiz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keramettin Bey’e katılıyorum.

Keramettinciğim şu uyarını yapınca aklıma geldi. Senin hakiki adını biliyorum. Çarpıtılmaya dalga geçilmeye müsait bir isim. Ama ben sıkıntılı kavgalı gürültülü dönemde bu silahı hiç kullanmadım. Bu davranışımı göz ardı etmezseniz sevinirim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çokça bana namg yazılmıştır bozulacağım bir şey değil ama daha samimi olduğum kişiler dışında kullanılmasını pek doğru bulmuyorum, gerçek ismimin farklı olmasının bunla ilgisi yok yani. İnsanlarla işim dolayısıyla iletişimim yüksek, iş başurularında vs geniş aramalar yapılıyor ssm için, temelde isim değiştirme sebebim buydu, kerim zengin yapmıştım sonra da daha da dajack bir isim olsun diye keramettin tanrıverdi yaptım.

Sana önemli konular konuşulurken ayyaş denilmesi gibi düşün, bu şekilde kullanamaz yani kimse kısacası,

Kero admin acilen malum kisiye banlamalidir.

Bir ara twitter dm'lerine ben bakıyordum birisi nickle mi ne üyelik almış dedim onu düzeltelim.

Adam da bana Keramettin isimli admin var forumda bu isim mi sorun oluyor yazdı benle konuştuğunu bilmeden, sonra hayırdır ben Keramettin, gerçek ismim ayrıca falan yazdım. Dumur olup özür dilemişti sksksk

bu konu nasil 4 sene oldu ya? vay be

Geri
Üst Alt