Kerem 35 Milyon Euro

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos, oynadığı futbolla Avrupa devlerinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu'nun 35 milyon eurodan aşağı bir rakama gönderilmemesini rapor etti.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; "transfer sihirbazı" olarak adlandıran dünyaca ünlü futbol adamı Campos’un, Kerem’in astronomik rakamlara satışını düşündüğü öğrenildi.

Buna göre Portekizli futbol adamının, Galatasaray’ın genç yeteneği için düşündüğü rakamın en az 35 milyon euro (yaklaşık 560 milyon lira) olduğu belirtildi.

Lyon ve Atletico Madrid izliyor​

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı mağlup ettiği derbiye Şef Scout’u Bruno Cheyrou’yu gönderen Lyon’un Kerem için 20 milyon euroya yakın bir teklif sunacağı belirlendi.

Kerem için 14 milyon euro teklif ileten İspanyol devi Atletico Madrid’in ise Barcelona ve Beşiktaş maçlarından sonra yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi.

İngiltere’den Wolverhampton ile beraber bir kulübün daha Kerem Aktürkoğlu için devrede olduğu belirtildi.

T24 (via Milliyet)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Uzun süreli sözleşmesi var.
Takımın yıldızı
Çok özel yetenekleri var.
Yabancı sınırı var.
Henüz 23 Yaşında

Bu koşullarda tok satıcıyı oynayıp 35m Euro'ya dirayetli kalırsak o parayı her türlü verirler. Yeter ki Kerem de profesyonel davransın, yönetim de doğru strateji sergilesin.

Cenk Tosunun 22 milyon a gittiği yerde Kerem i 50 nin altına okutmak enayiliktir.

altına satmamak lazım ucuzdan topçu alıyorlar hep tr den. yarin iyi oynarsa satılabilir vala o rakamlara. rekor geleceğini düşünüyorum keremden

Valla Lyon direkt 23 ile gelecek haberleri doğruysa, 2 PL takımının ilgisi de doğruysa 35’e transfer sezonunun ilk gününde satarız. Hiç abartı değil.

Kurnaz Lyon 23 demis ama Campos reis hemen devreye girmis. 35 verecek fazla kulüp yok Ingiltere disinda Ispanya'dan 35 veren olmaz sanmiyorum. Gercekten 35 olursa PL yapar Kerry Potter

Lyon konusunda fiyatının 35 milyon olduğunu belirtmiş idim.

Kariyerini etkileyecek sakatlık falan olmasında gitmese de olur, yıllarca oynasın gerekiyorsa bizde 1647417182497.png

Barça elenir ve kerem gol atarsa ya da asist 7 gündeki 3 büyük maç - performans + katkı yüzünden bu rakamı pazarlamak iyidir.

maksat iki büyük takımın oltaya takılması

Dedim keske Barca macinda calim yerine Sancho gibi şut cekse, sonra bjk macinda aynisini yapti ama Ersin kurtardi. O şutlari Barca macinda denese 50 milyonlari konusuyorduk. Hoşuma giden laf dinliyor gibi. Bir ara calimi birakip pas vermeye baslamisti, pazartesi de calim yerine açıyı yaratip şut cekti. Zaten golleri saymaya gerek yok.
Hayirlisiyla Barca ve Portekiz maclarini atlatirsak acayip rakamlar gorecegiz

o parayı getirtecek olan sensin arkadaş biz nerden bulalim, bize kalsa zaten 40 falan isteriz amatör zannetti bizi herold.

Aslanım yarın gol atarsa her şey değişir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Camposa 30u bize getir üstü senin olsun diyip pazarlattiralim.

Geri
Üst Alt