Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni linc edeceğiz olm sen bu ülkede ölene kadar ağlayacaksın. Çolugun çocuğun ailen her ne kadar tanıdığın varsa sana lanet okuyacak

...... kadar boyu
türlü türlü huyu
................... ........................
kerem aktürkoğlu
kerem aktürkoğlu

oooooo
ooooo

belözoğlu kadar şeref yoksunuyum diyorsan bu besteyi duymaya da katlanacaksın

Soyadıda her türlü küfüre ve besteye uygun türlü türlü türetiriz bu orhan evladına.

Allaha şükürler olsun şundan kurtulduk. Zaten çok fazla top yiyordu ve kontratak yemekten Lucasın böbreği iflas edecekti.

Bide can attığı takım da Fenerbahçe. Beyin yok bunda

Terbiyesizce ve nankörce bir işe girişti. Şunu yapıpta muvaffak olan olmadı. Galatasaray'ı bu transferde alacağı yüzde 10 pay ilgilendirir gerisi Kerem'in sorunu. Benim sorunum ise Fatih Terim başta olmak üzere Kerem'in üzerinde emeği olup bizden olan insanların tavrı hala daha bu adam ile dost kalırlarsa ben o zaman yaralanırım. Şu olaydan sonra Kerem'in, Terim'in İcardi'nin Okan hocanın yüzüne bakamaması lazım.
31. haftadaki maçta tek bir tezahürat yeter; "bu dünyada para büyük ihtiyaç Kerem Aktürkoğlu paraya muhtaç."

RAMS parktan ilk maçta ağlıya ağlıya staddan çıkmayacaksa bende bir şey bilmiyorum

2 gündür ağlamış ve sonunda Benfica 25 milyon euro'ya satmış.

Maaşı da 5 milyon euro.

Keramettinin okul yıllığında arkadaşı tarafından yazılan "geleceğin emre belözoğlusu kehaneti"nin gerçeklemesi ürpertti. Az bile demiş onu bile geçti hıyar herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt