- 6 Eylül 2014
- 95.586
- 66.029
- 4.608
Baya derinde oynuyor görmüyoruz Herifi sahadaHakan derin oyun kurucu olarak oynuyor dede normal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya derinde oynuyor görmüyoruz Herifi sahadaHakan derin oyun kurucu olarak oynuyor dede normal
Sen Emrah gibi cakallara kanma. Ayağın kaysa ilk onlar vurur.birtek ben olurum yanindacanımsın ehtiyar
hakan takımdakı en ıyı topcuBaya derinde oynuyor görmüyoruz Herifi sahada
Kağıt ustunde evethakan takımdakı en ıyı topcu
arkamdan mı konuşuyorsun lan gobelSen Emrah gibi cakallara kanma. Ayağın kaysa ilk onlar vurur.birtek ben olurum yaninda
Oyunu yönlendiren adamı gormuyorsun demekBaya derinde oynuyor görmüyoruz Herifi sahada
Hicbirsey göründüğü gibi degilarkamdan mı konuşuyorsun lan gobel
Abi bana kilit pas atacak. Saga sola pas vermeyecekOyunu yönlendiren adamı gormuyorsun demek
hemen sattın lan adamı. puh senin sıfatınaHicbirsey göründüğü gibi degil
Derineee, derine daha derineeee.Hakan derin oyun kurucu olarak oynuyor dede normal
Göründüğünden daha beter şeyler var aklımda senin için onun için dedim. @ @Furkan Korkmaz kral adam yoksa. Nekadar eurovisyonuma engel olsadahemen sattın lan adamı. puh senin sıfatına
aklında kalmasın adamsan söylersinGöründüğünden daha beter şeyler var aklımda senin için onun için dedim. @ @Furkan Korkmaz kral adam yoksa. Nekadar eurovisyonuma engel olsada