Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu okumamıştım,Kerem giderse ben de gsyi bırakırım arkadaş
Hocam bir şeyleri takdir etmek kişiyi küçültmez hayırlısı olsun takım için de kerem için deEn cok sevindigim transfer portekiz gibi igrenc seviyesi dusuk bir ligte bakalim tutunabilecek mi ? burda havasi 1500 messi gibi takiliyordu
Tamda takimina gitmis disiplinsiz oyuncuyu zerre tutmazlar taliscayi harcadi adamlar kafasina gore takiliyor diye
Emeklerine lafim yok sifir bonsevervisle geldiHocam bir şeyleri takdir etmek kişiyi küçültmez hayırlısı olsun takım için de kerem için de
O ayri hocam burada kullanılan kelimeler ve sırf like almak için ben bile daha iyi oynarım denilen ortam belli kerem icin degil herkes icin. O sebepleEmeklerine lafim yok sifir bonsevervisle geldi
faydali oldu kazandirarak gidiyor
Kapimiz her zaman acik ama orda bakalim trip atabilecek mi
Metehan oven taraftar seneye oyuncu değil diyebilir öyle bir ortam gidene üzülür adına sevinirimKerem iyi topçu bir sene keşke kiralık gitse benficaya taraftar değerini anlasa o da kafasını toplasa gelse efsane olur
Eğer bu rakama verdiysek Keremi, kesinlikle sonraki satıştan yüzde 30 pay almalıyız. 11 cidden çok düşük bir rakam bence.11 diyorlar, doğruysa az. Min 15 olmalı.
zaha calım atsın diye dua edemeyiz tüm sezonLan madem Kerem gidecekti, Zaha'yı niye gönderdiniz?