Kerem Aktürkoğlu, Benfica Yolcusu

Gidince kiymetini anlarız.berkan gibi, arda gibi bayrak adamlar her zaman lazımdır.ben gitmesine üzülürüm,emeği çok. Sayesinde ligde kaldık şampiyonluklar gördük.

En cok sevindigim transfer portekiz gibi igrenc seviyesi dusuk bir ligte bakalim tutunabilecek mi ? burda havasi 1500 messi gibi takiliyordu

Tamda takimina gitmis disiplinsiz oyuncuyu zerre tutmazlar taliscayi harcadi adamlar kafasina gore takiliyor diye

Son maçlarda kendini iyi parlatti, gitmese şaşardim.
Fazla istahli oynadı bende dyordum ne alaka.

En cok sevindigim transfer portekiz gibi igrenc seviyesi dusuk bir ligte bakalim tutunabilecek mi ? burda havasi 1500 messi gibi takiliyordu

Tamda takimina gitmis disiplinsiz oyuncuyu zerre tutmazlar taliscayi harcadi adamlar kafasina gore takiliyor diye
Hocam bir şeyleri takdir etmek kişiyi küçültmez hayırlısı olsun takım için de kerem için de

Emeklerine lafim yok sifir bonsevervisle geldi
faydali oldu kazandirarak gidiyor
Kapimiz her zaman acik ama orda bakalim trip atabilecek mi
O ayri hocam burada kullanılan kelimeler ve sırf like almak için ben bile daha iyi oynarım denilen ortam belli kerem icin degil herkes icin. O sebeple 🙂🙂

Kerem iyi topçu bir sene keşke kiralık gitse benficaya taraftar değerini anlasa o da kafasını toplasa gelse efsane olur

İçim kanadı be ne olursa olsun Kerem en sevdiğim yerliydi

yav bu adam gitmesin kafayı mı yediniz.. adam kaç senedir taşıyor..

Bu kadar dar zamanda gidişini normalde eleştiririm ama potansiyel gelecek transferlere de bakınca formasyon değişikliğine gidiliyor sanırım. Hayırlısı olsun. Yolu açık olsun. Başarılar dilerim.

Gitsin de bi bakalım ah mi denir oh mu?

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

hayırlı olsun

rusyadan iyidir

Ooooo çok kritik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayırlısı olsun. Keşke şu Zaha kalsaydı da bir nane olmayacağını anlasaydınız. Gerçi şimdiye kadar anlamadıysanız ne desek boş.

Geri
Üst Alt