Kerem Aktürkoğlu, Benfica Yolcusu

Yolu açık olsun ama vallaha ben üzüldüm, ekstra işleri yapabilen neredeyse tek adamdı.

Para kazandirdi kendisi için bir müthiş bir yükseliş Erzincanspor dan benfica ya .
Yolun açık olsun .
Orada güler yüzlü ol taraftar ile diyaloga girme işini yap .
Top kaybını azalt son vuruşlarıni geliştir.

Para kazandirdi kendisi için bir müthiş bir yükseliş Erzincanspor dan benfica ya .
Yolun açık olsun .
Orada güler yüzlü ol taraftar ile diyaloga girme işini yap .
Top kaybını azalt son vuruşlarıni geliştir.
Orda taraftar toksik degildir hocam bence

hayırlı olsun herkesin adına. türkiye dönüşünde galatasaray'dan başka kulüpte oynarsa şu kadar tazminat diye madde de koydurmak iyi olurdu diye düşünmekteyim

Fabrizio bunu haber yapmadı dimi

Benfica aldı adamı it herif yazsana

Ah benim aslanım. Moskova olsa kahrolurdum ama en azından büyük bir camiaya gideceksin. Hep mutlu ol. Çok özleyeceğim.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Victor Osimhen! Resmen Osimhen bizde. Kafayı yemek üzereyim. Delirmek üzereyim. Aktif olarak Dünyanın en iyi 5 bitiricisinden biri resmen bizde. Napolide Kvara ile aldıkları şampiyonluğun üzerinden sadece 1 sene geçmesine rağmen bu adam artık bizde. Çok büyük iş çok! İcardi, Osimhen, Batshuayi üçlüsüne sahibiz -526o0m.jpg

Osimhen geliyor ama Kvara gidiyor. Seni Osimhen'in Kvarası yapacaktık be Kerem'im Aktürkoğlum. 2 Eylülde geldin 2 Eylülde gidiyorsun. Benfica çok büyük bir kulüp. Orada Orkun ile beraber nice Şampiyonluklar yaşayacaksın Galatasarayda olduğu gibi. Biz de seni arayacağız. 🪄🥹4dhoum.jpg

Aslan gibi geldi, aslan gibi gidiyor Galatasarayın çocuğu Kerem Aktürkoğlu. Geldiğinden beri her sene daha üstüne koyarak yaptığın istatistiklerle efsanemiz oldun. Yabancı olmadığın için değerin bilinmedi ama Benfica gibi bir takıma gittiğin için gururluyum. Expelliarmus 🪄-1f7vez.jpg

bir konuda ne kadar nötr olunabilirse o kadar nötrm bu adam hakkında.

12+ ekstralarla gitmişse harbi herkesin memnun olacağı şekilde nikhayet noktalanmış süreç.

gerçi biz alıcı olsak Wendel gibi ultra paralar çekerdi almak istediğimiz kulüp bu arada...15 kafalarına pazrlanabilirdi

1 aydır adam akıllı takımın oynadığı maç yokki anasını satayım .

Takım bulamazki, buna kim teklif getirirci taraftar onlayn mı.
Daha 1-2 gün önce böyle avrupada transfer sorumlusu uzman edasıyla konuşuyordunuz, en azından utanın hatalı davranmışım falan diyin bari.

Bizim toksik şımarık taraftar istediği kadar bok atsın, bu çocuğun yaşadıkları tam filmlik bir hikaye.

4 yılda nereden nereye. Ilham olması gerekirken neleri konuşuyorlar.

Geri
Üst Alt