Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Bunlar muhtemelen Feyenoord karşısındaki galibiyeti kafalarında büyütüp, bu vitaminsize bu kadar para dökmenin gereksiz olduğunu düşündüler.. Biliyorsunuz, realiteden uzak, hemen gaza gelmeye çok yakın bir kitle bunlar.. Kadromuz yeterli deyip, daha uygun maliyetli bir oyuncuya gidebilirler..

Asıl amaçları Bankalar birliği kredisinden çıkmak.. Kayıtlı sermaye tavanını yeniden artırmak için başvuru yaptılar diye biliyorum.. SPK kayıtlı sermaye tavanı artışına ve bedelli sermaye artışına izin verse dahi toplayacakları maksimum bedel, bankalar birliği kredisini kapatmaya yetmiyor.. Cumhurbaşkanından dilenmeleri de bu yüzden zaten..

Muhtemelen yukarıda yazdığım sebepler yüzünden yüksek maliyetli transfere sıcak bakmıyorlar..

Bilgi değil de tahminim; yapmaya çılışılan, uydurma bir Kerem-Fb aşk hikayesi yazıp, daha önceden basına sızan 25 m euroluk anlaşmayı illegalize edip düşük göstermek. Böylece Gs'ın payından düşmek. Ayrıca Kerem'in Fb bagajını temizlemek. Malum ana avrat sövdüğü bir camiaya gidiyor.

İşin sonunda Kerem dik durdu ve Benfica 15 m euro'ya razı olmak zorunda kaldı filmini izleriz büyük ihtimalle. SAÇ falan çıkar, Kerem duruşuyla Fb'deki 1 senelik maaşını bedavaya getirdi falan der.
Gedson dik durdugunda ettiginde benfica 0 geri adim atti , gene ustune para kazandi hatta.

Sanmiyorum acikcasi. Fabrizioya siparis haber yaptirdilar falan hatta. Benfica ipi gevsetmez transferde hic sanmiyorum. Anca yerine daha begendikleri bir isim bulurlarsa 5M bonus kismini silip 25 verin falan derler

Bakalim ne cikacak altindan. Ama daha gelmeden bile oldugu yerde bile zarar gordu kerem fenerle hasir nesir oldugu icin. Mustahak.

Kerem siyah beyaza gider…

Gedson dik durdugunda ettiginde benfica 0 geri adim atti , gene ustune para kazandi hatta.

Sanmiyirum acikcasi. Fabrizioya siparis haber yaptirdilar falan hatta. Benfica ipi gevsetmez transferde hic sanmiyorum. Anca yerine daha begendikleri bir isim bulurlarsa 5M bonus kismini silip 25 verin falan derler

Bakalim ne cikacak altindan
Abi benim postu bir daha oku istersen. Çünkü benim dediğim şey ile alakalı bir argüman yazmamışsın.

Ben Kerem dik durur demiyorum ki. Öyle bir hikaye yazılır yalandan diyorum. Yani Kerem dik durmuş da bonservisini indirimiş gibi gösterilir. Perde arkadından Fb Benfica'nın istediğini verir diyorum.

Abi benim postu bir daha oku istersen. Çünkü benim dediğim şey ile alakalı bir argüman yazmamışsın.

Ben Kerem dik durur demiyorum ki. Öyle bir hikaye yazılır yalandan diyorum. Yani Kerem dik durmuş da bonservisini indirimiş gibi gösterilir. Perde arkadından Fb Benfica'nın istediğini verir diyorum.
Haklisin yav baya yanlis anlamisim :) farkli bir sey gorupte aklimda o mu kalmis acaba sabah sabah.

Shredlendik.

Isin icinden sacmasapan bir kriz cikacak umudundayim, onu nasil halledecekler merak ediyorum. Artik yuzde 99 denecek fabrizioya here we go sablonu yaptirtmislardi belkide. Cok ilginc bir hal aldi benim icin bu surec

Haklisin yav baya yanlis anlamisim :) farkli bir sey gorupte aklimda o mu kalmis acaba sabah sabah.

Shredlendik.

Isin icinden sacmasapan bir kriz cikacak umudundayim, onu nasil halledecekler merak ediyorum. Artik yuzde 99 denecek fabrizioya here we go sablonu yaptirtmislardi belkide. Cok ilginc bir hal aldi benim icin bu surec

Bence Kerem'den vazgeçerlerse taraftardan ses çıkmaz. Fenerbahçeli'lerin de içine sinen bir transfer değildi ama B planları olduğunu da düşünmüyorum.

Bence Kerem'den vazgeçerlerse taraftardan ses çıkmaz. Fenerbahçeli'lerin de içine sinen bir transfer değildi ama B planları olduğunu da düşünmüyorum.
Bir kismi fena hazirlanmisti acikcasi, hizli kanat vs lig ozelinde bence baya baya sevineni bile olmustur. (Isin gercegi lig icin cok islerine yarardi)

Cok supriz sekilde bir ismi ikna edip(tamamen denk gelmiste olabilir menajer araciligiyla falan) tum butceyi oraya mi cevirdiler acaba bir yandan oda aklima gelmiyor degil acikcasi.

Kerem adam olup ''Ben Galatasaraylıyım, Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ancak bu transfer olmayacak.'' tarzı bir açıklama yapsaydı hiçbir şey olmayacaktı. Şimdi sustuğu için sabunun tüm söylediklerini gerçek olarak kabul edeceğiz ''Kerem fenerli'' demesi dahil, o yüzden artık bizim eski futbolcumuz haricinde bir şeyimiz değildir.
Adamı oyuna sokuyorlar diyeki yüz halini gördün mü? Neyin açıklamasını yapsın ki olmayan bir şeyi mi zorla söylesin. Oyuna soktular diye yüzü düştü elemanın sinirliydi.
Bir adam sözleşmeli kulübünde oyuna girdi siye niye sinirlenir.

Ali Koc'un oynadigi büyük oyun acaba Ugurcan,Calhanoglu ve Kerem'e salca olup bize gelmelerini engellemesimiydi. Eger dogruysa hepsini camiasiz birakti :)
Uğurcan ve hakan 10 civarına düşsün bizimkiler sallamaz asılır bile.
Camiasız kalan bi bu mal var. 1 sene önce hedefim avrupa diye gidip koşarak fenere geri dönme çabası yaşayan tek bu var.
Diğerleri için de 10 milyona milli takım seviyesinde olan yerliyi almama hıyarlığını kimse yapmaz.

Fenerin derdi bence huzursuzluk çıkarıp transferin son gününde kerem ve uğurcanı ucuza kapatmak.
Uğurcanın 2 aptalca gol yemesine bakar sıkıntı doğması ki planlamıştır bile başkanları.

Benfica tarafından işin yokuşa sürüldüğünü düşünüyorum taksitle almak istediler bunlar da vermedi. Bunun adi menajeri Galatasaraydan yunusu dize ucuza getiririm demiştir bunların da işine gelip ilk başta 2 belki 3 taksite olumlu bakıyorlardı. Yunus sözleşme uzatması bunların planını altüst etti.
Fener de peşin yada kısa vadeli taksitte daha az vermek için teklifi değiştirdi. 7 milyonluk fark var arada iki teklifin.

Kerem, Galatasaray tarihinde sıra yapsak 546. sıra civarları gibi çıkar camiasız kalmalık bir durumu yok. Bence bir şekil biter transfer Cl'den elenince alırlar.

Bir kismi fena hazirlanmisti acikcasi, hizli kanat vs lig ozelinde bence baya baya sevineni bile olmustur. (Isin gercegi lig icin cok islerine yarardi)

Cok supriz sekilde bir ismi ikna edip(tamamen denk gelmiste olabilir menajer araciligiyla falan) tum butceyi oraya mi cevirdiler acaba bir yandan oda aklima gelmiyor degil acikcasi.
Bence tam bir "Sen o kadar eder misin?" durumu yine. Sen o kadar eder misin'i futbolcuya değil Benfica'ya söylemişler.

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için Benfica ile aşamada 22,5 milyon euro + 2,5 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya varmasına rağmen, perşembe günü yaptığı teklifi geri çekti.

Bu gelişme sonrası Kerem'in Portekiz'e uçuş planı iptal edildi. Benfica kulübü, Fenerbahçe'nin bu tavrına sert tepki göstererek transfer görüşmelerine ara verdi.

25 milyon euroluk teklifini geri çeken Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için bonuslarla beraber 18 milyon euro civarında yeni bir resmi teklif yaptı. Benfica ise teklifi değerlendirmeye almadı.

(Record)

Geri
Üst Alt