Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.094
- 47.463
- 2.968
Kerem bugün asayı sallarsa o asayı bir tarafına sokarlar gibiOf ilk 11'de başlayan Kerem'e sövse ya fener taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem bugün asayı sallarsa o asayı bir tarafına sokarlar gibiOf ilk 11'de başlayan Kerem'e sövse ya fener taraftarı
E sövmüşsün iste rtasSöyledim de hep evde tek başıma maç izlerken kendi kendime söyledim, statta söylemedim gerçi hiç denk de gelmedim
Kerem bugün asayı sallarsa o asayı bir tarafına sokarlar gibi
Sen kimsin ÜstatKerem gol atıp asayı sallasın avatarımı gururla Kerem yaparım tekrar
kısaca febe nene ile beraber babayıda aldı diyebilir miyiz ?Rui Costa, Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılığına izin vermedi.
Kerem, Benfica'da kalacak ve bugün büyük ihtimalle ilk 11'de başlayacak. (Record)
Kerem bugün asayı sallarsa o asayı bir tarafına sokarlar gibi
Nedimi tanimiyormusun heisSen kimsin Üstat
Fenere gitmek isteyen adam benim icin ne kadar midesiz ise transfer olmayınca fenere gol attıktan sonra o hareketi yapacak adam aynı şekilde midesizdirKerem gol atıp asayı sallasın avatarımı gururla Kerem yaparım tekrar
Üstat forumdan 2 saat uzak kalınca sanki isimler reankarne oluyor gibi hissediyorum. Sağ bek olan stoper-stoper olan sağ bek sonrası hatları kopardım isimlerleNedimi tanimiyormusun heis
Demekki takimda kaliyor öbür turlu. Rui bu riski almazdiKerem ilk 11'de oynuyor ama ben son olaylardan sonra güvenip kadroya almazdım açıkcası.