Kerem Aktürkoğlu: “Birileri umutlandı ama Galatasaray onların umudunu sonlandırdı!“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Kerem Aktürkoğlu: “Böyle daha güzel oldu, birileri umutlandı ama Galatasaray onların umudunu sonlandırdı! böylesi daha güzel oldu.”

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray benim için çok anlamlı, çok değerli. Bazen insan sevdiğine kırılır, ben de bu sezon sevdiğime kırıldım. Söylenecek çok şey var ama içimde tutayım. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. İstatistik olarak konuşulacak şeyler yapıyorum ama konu Kerem Aktürkoğlu olunca göz ardı ediliyor."

1716748894610.png

Kerem Aktürkoğlu: “Böyle daha güzel oldu, birileri umutlandı ama Galatasaray onların umudunu sonlandırdı! böylesi daha güzel oldu.”

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray benim için çok anlamlı, çok değerli. Bazen insan sevdiğine kırılır, ben de bu sezon sevdiğime kırıldım. Söylenecek çok şey var ama içimde tutayım. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. İstatistik olarak konuşulacak şeyler yapıyorum ama konu Kerem Aktürkoğlu olunca göz ardı ediliyor."

Ekli dosyayı görüntüle 245099
Kerem bırak bu kırgınım ayaklarını topunu oyna aga topçusun sen iyi oynadıkça kimse sana bişey demez kötü oynatınca herkes eleştiriliyor geç bu işleri topunu oyna aga bırak bu gereksiz duygusallığı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırgınlık filan bırak bu işleri kaptan çık topunu oyna gerisi gelir.

Ben her daim desteklerim Galatasaray için ruhunu ortaya koyan yegane oyuncularınızdan ayrıca istatistiksel olarak haklı sanırsınız 5 gol 5 asist yapmış gibi verimsiz bir sezon geçirdi.

Zaha kaç gole katkıda bulundu mesela ? Değerini geç kavradık yine.

Bence kendisini geliştirmeye devam etmeli, ekstra antrenman yapıyordu eskiden umarım devam ediyordur

Mental olarak guclenmesi lazim yoksa kariyeri boyunca hep bununla mucadele etmek zorunda olacak. Yani daha once de yazmistim, taraftar ne diyor ne yazmis orali hic olmamali. Kendine bakmali, sahada isini yapmali. Gerisi faso fiso.
Iyi diyorsun hoş diyorsun da eleştirinin boyutu da önemli burada.

Eleştirinin affedersin bokunu çıkardılar bu sezon. Taş olsa bile bir yerden sonra çatlar. Kerem'in gördüğü tepkilerin yarısını bile bu sezon takımda hiç kimse görmedi.

O yüzden mental olarak güçlenmekle falan düzelecek bir şey değil bu. Aynı şeyleri başka birisine yapsalar o da etkilenirdi bundan.

Iyi diyorsun hoş diyorsun da eleştirinin boyutu da önemli burada.

Eleştirinin affedersin bokunu çıkardılar bu sezon. Taş olsa bile bir yerden sonra çatlar. Kerem'in gördüğü tepkilerin yarısını bile bu sezon takımda hiç kimse görmedi.

O yüzden mental olarak güçlenmekle falan düzelecek bir şey değil bu. Aynı şeyleri başka birisine yapsalar o da etkilenirdi bundan.
Elestiri hep olacak burasi Turkiye cunku. Sosyal medyada ne yaziliyor ne konusuluyor hepsini okuyor. Bundan vazgecmezse hep boyle devam eder.

Sırf sosyal medya olsa haklısın derdim ama statta bile her zaman hep bu çocuğa yüklendiler.
Bizim taraftarin oyle bir kotu huyu var maalesef, gecen sezon Berkan idi simdi sira Kerem'e gecti. Buna birsey yapamayiz maalesef o kadar insani kontrol etmek imkansiz.

seneye de son düzlükteki gibi oynarsan işimiz var.

Geri
Üst Alt