Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray benim evim, Galatasaray benim yuvam"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray benim evim"

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, çarpıcı bir röportaj verdi.​

Kerem Aktürkoğlu İzlanda maçı sonrası Galatasaray hakkında açıklama yapmak  istemedi mi? - Teyit

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, TRT Spor'a özel bir röportaj verdi.

"GALATASARAY BENİM EVİM"

12 Kasım Salı günü tamamı yayımlanacak röportajdan paylaşılan kısa bir videoda Kerem Aktürkoğlu'nun, "Galatasaray benim evim, Galatasaray benim yuvam. İnsan evinden ayrılır ama evinden vazgeçmez" ifadeleri kullandığı görüldü.

Sezon başında Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon euro karşılığında transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 11 maçta 8 gol 3 asistlik performans gösterdi.

Biliyoruz kanka rahat ol sen futboluna odaklan gerisini biz öz cimbomlular halledecektir

Sende bizim ağbeyimiz, kardeşimiz, evladımızsın. Başarılarını bekliyoruz.

Kariyeri açısından çok iyi bir yol seçti,daha iyi yerlerde görmek isteriz.

Bize gelmesi de ayrılması da doğru zamanda oldu. Harika bir hikaye yazdı gittiği yerde de yazmaya devam ediyor kardeşim gibi seviyorum Kerem'i.

Bir gun elbette don Kerem. Benficadan sonra ins guzel 1 yere gider.

Bencede biraz olgunlas biraz buyu biraz kendine birseyler kat 30 dan sonra yolun buraya duser zaten bekleriz kapimiz her zaman acik

barışı gönderip bu kalacaktı ya
barışın bekte de iş yapması başımıza iş açtı

ben kerem'in bu kadar metin, bu kadar güçlü, bu kadar olgun olduğunu hani bilirdim de bu kadar olduğunu bilmezdim. fenerli bile dendi ama yükselenim jimnastik demedi, diğerlerine yeşil ışık yakmadı helal olsun keremime.

Osi ile çift forvet oynarlarsı

Nerden bilek icardi sakatlanacak
Ama barışın piyasa düştü muht
belliydi öyle olacağı. tamam güç var adamda da futbol dediğin şey %70 akılla oynanıyor bence. o kısımda barısta hiç yok. dan dun oynuyor oyunu.

Hem kerem, hem kar gibi ak, hem de birçok eleştirinin kaynağı olsa da sapına kadar türk...

belliydi öyle olacağı. tamam güç var adamda da futbol dediğin şey %70 akılla oynanıyor bence. o kısımda barısta hiç yok. dan dun oynuyor oyunu.
Aynen renktas. Baris birde geçen sezona göre çok yorgun ve en büyük artisi bile onun için zayif kaliyor. Bakmadan, baksa bile o teknigi olmadigindan, bos ortalar salliyor yada gereksiz yerlerde faul yapip yada faul ariyor.

Verdigi paslar yerinde degil, saldigi ortalar yerinde degil, çektigi sutlar yerinde degil ve aldigi kararlar yerinde degil. Gerçekten benim gözümde Mertens'in düsmesiyle beraber sezonun en kötülerinden.

Kerem ve İcardi gitti.
Seneye Muslera da gidecek yüksek ihtimalle, belki icardi de temelli gidecek. Mertens, Nelsson keza.

Duygusal bakınca 2 yılda gelen şampiyonluklarda başrollerin gitmesi/gidecek olması da ayrı etki yapıyor.

Yunus'un eşiği atlaması, Osimhen piyangosu olmasa bu sezon için iptaldik. 40 yıllık GS'li gibi... Ama 75 milyon euro verme olayı bomboş bir hayal.

Kadro 5. yıldızı takıp öyle dağılmalı illa bir yenilenme yaşayacaksak. Yönetim umarım bunun ciddiyetindedir. Hak aramayı geçtim, sözü yankı uyandıracak bir yöneticiyi geçtim, hoca çıkıyor Samsun maçı sonrası zeminden bahsediyor ama bu konuda bile gelişme yok haftalardır, olmayacak da...

Dönme vaktin geldiginde diger hainler gibi yapmazsin umarim kero

Aynen renktas. Baris birde geçen sezona göre çok yorgun ve en büyük artisi bile onun için zayif kaliyor. Bakmadan, baksa bile o teknigi olmadigindan, bos ortalar salliyor yada gereksiz yerlerde faul yapip yada faul ariyor.

Verdigi paslar yerinde degil, saldigi ortalar yerinde degil, çektigi sutlar yerinde degil ve aldigi kararlar yerinde degil. Gerçekten benim gözümde Mertens'in düsmesiyle beraber sezonun en kötülerinden.
şu an için öyle evet. tottenham maçıydı çizgiye inip icardinin bombos içerde olduğu bi pozisyonda gitti topu auta çevirdi. oraya kadar kusursuz gelmistik oysa sonda yapılamayan basit işler bizi basit gol atmaktan uzaklastırıyor. benzer envai çeşit pozisyonu vardır barışın.

Kerem ve İcardi gitti.
Seneye Muslera da gidecek yüksek ihtimalle, belki icardi de temelli gidecek. Mertens, Nelsson keza.

Duygusal bakınca 2 yılda gelen şampiyonluklarda başrollerin gitmesi/gidecek olması da ayrı etki yapıyor.

Yunus'un eşiği atlaması, Osimhen piyangosu olmasa bu sezon için iptaldik. 40 yıllık GS'li gibi... Ama 75 milyon euro verme olayı bomboş bir hayal.

Kadro 5. yıldızı takıp öyle dağılmalı illa bir yenilenme yaşayacaksak. Yönetim umarım bunun ciddiyetindedir. Hak aramayı geçtim, sözü yankı uyandıracak bir yöneticiyi geçtim, hoca çıkıyor Samsun maçı sonrası zeminden bahsediyor ama bu konuda bile gelişme yok haftalardır, olmayacak da...
Öbür yandan Sara ve Jakobs bir sene daha bizimle geçirmis, alismis ve vazgeçilmez olmus olacaklar insallah. Jellert'te alistiktan sonra insallah daha önce eksik olan mevkiler geçtigimiz sezonlara göre daha iyi olacak. Mertens'in yerine daha dominant bir 10 yada çift 8'e dönersek baska bir oyuncu bizi güçlendirebilir. Abdulkerim, Sanchez ve Torreira kalirlarsa, bence gerçekten çok güçlü kaliriz. Potansiyel olarak dahada güçlü olabiliriz transferlerle.

Geri
Üst Alt