Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray taraftarını çok seviyorum. Onlar da benimle birlikte gelecekler"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
- Galatasaray taraftarı şimdiden çok özledi...

Kerem Aktürkoğlu: "Bende onları çok seviyorum. Bu konuları konuşurken duygusallaşıyorum. Dışarıdan gözükmüyor olabilir ama duygusal bir insanım. Onların desteğini her zaman hissedeceğim. Onlar da benimle birlikte gelecekler... Benimle birlikte yürüyen herkese teşekkür ediyorum... Malzemecisinden çalışalara, futbolcu arkadaşlarıma, hocalarıma, herkesin üzerimde emeği var..."

Bu kadar düşük xG'den gol yaratma konusunda Uluslar Ligi tarihinde en başarılı 2. oyuncu seçildin. Bir tek Cristiano Ronaldo geçmiş seni. Kerem Aktürkoğlu: "Böyle istatistik çok mu çıkar ya. (gülerek) Normal ya arada oluyor. Bugün bana nasip oldu."

Moderatör tarafında düzenlendi:
yolu acik olsun uzerinden buyuk yuk kalkmis daha da goller atacaktir sampiyonlar liginde
ispanyaya gitse real sociedad'ta nihat'in yaptigi cikisi yapabilecek bir profile sahip benfica'da bir sezon kalip 20-30a satilir muhtemelen zira bizde de aslen piyasasi 20 falandi. okutmasini bileceksin

Ayrılık kendisine gayet yaramış. Kafasını sıfırlamış. Çok başarılı olur umarım.

Seneye geri dön oğlum nasıl olsa bu dingiller yerini dolduramaz

Tabiki şaka yapıyorum bir daha edirneden beriye adımını atma bak keyfine

SENİ NEREDE OLURSAN OL SAVUNACAĞIM. SENİNLE GURUR DUYUYORUM. HERKES ANLAYACAK DEĞERİNİ
FB_IMG_1725912156051.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güle güle arkadaşlar recep buruk ile birlikte bfcáguia.com sitesine naklediliyoruz.

Hakkınızı helal edin.
1725927075524.webp

Benfica cok sansli bir külüpmüs bu mactan sonra almaya kalksa fiyati daha yüksek olurmus, gerci bizimkiler yine ucuza satardi

Benfica Forumunda şimdiden ağızları sulanmış durumda.
Şimdiden Ocak Ayı güzel meblalara satarız diyorlar...
Birisi de diyorki 3. Kez transfer yapamaz bir oyuncu bir sezon'da ...öteki de diyor ya Arabistan?
Daha oynamadan satma peşindeler 😂

psikolojik olarak cok sikintili bir herif yav

o engelli cocugun dedigini bile cok kafasina takmis

böyle durumlarda aslinda takimda bir psikolog bulundurmak gerekiyor aslinda

belki tete, nodmbili gibi adamlardan da verim alirdik o zaman

Geri
Üst Alt