Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray'daki misyonumu biliyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1723839972450.png

Kerem Aktürkoğlu: "4 sezonda 170 küsür maça çıktım. Galatasaray'daki misyonumu biliyorum. Ne görev verilirse yapacağım. Bugün ilk 11'deydim. Görev verildiği takdirde Galatasaray armasını saha dışı ve saha içi en güzel şekilde temsil edeceğim."

"Benimle ilgili her zaman bir şey söyleniyor. Ben hariç herkes konuşuyor. Benim de dolduğum anlar var. Bugün susuyorum, belki bir gün konuşuruz..."

Kerem Aktürkoğlu: "Ligin başları her zaman zorludur. Yükleme kamplarından sonra futbolcuların üzerinde bir yorgunluk olabiliyor. Ligin sonraki süreçlerinde bu galibiyetin önemi daha da artacak. Çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek."

Canım kardeşim neden o zaman sezon sonu her fırsatta gideceğini ima ettin durdun?

Başkan sonraki adımı düşünerek doğru pas atamıyorsun. Aklın var ama ayakların yok. Basit oyna çok daha yararlı olursun .

Kerem Aktürkoğlu: "Ligin başları her zaman zorludur. Yükleme kamplarından sonra futbolcuların üzerinde bir yorgunluk olabiliyor. Ligin sonraki ssüreçlerinde bu galibiyetin önemi daha da artacak. Çünkü rakiplerimiz de buraya gelecek."

Sürekli kendini birilerine ispat etmeye çalışmayı bırakmalı bu çocuk. Kendisini yiyip bitiriyor, gevşe oyundan keyif almaya bak. Biraz rahatlaması gerekiyor. Meditasyon mu yapar, dağ bayır yürür mü ne iyi gelir bilmiyorum ama zihnini temizlemesi, boşaltması gerekiyor. Sahada da o gerginliği çok belli oluyor, dışarıyı bu kadar çok dinlerse o atması gereken adımı hiçbir zaman atamayacak

Teklif gelmeyince ben

Avrupadan alabildiği tek teklif avrupa kupalarında olmayan rusyanın ortalama takımı olan spartak moskova

Bunu bi düşün sen

garip bir sevgi nefret ilişkisi var taraftarla
maçta saçımı başımı yoldurdu ama şu an pozitifim kendisine karşı

ilginç

Sözleşmesi uzatılır sanırım. Kerem gözünü seveyim biraz çevreni kontrol et biraz sakin ve sabırlı oynamayı topa basmayı çöz.

Biraz daha dikkatli ve soğukkanlı ol arada geri pas falan yap , Allah rızası için

kal ulan.

kerem'in bu performansından sonra zaha:

Derdi yeni kontrat heralde yoksa niye gidiyorum gittim kaldım gibi saçma durumların içinde ki

Değişik bir adam Kerem. Bugün hiçbir şey oynamadan 1 gol 1 asist ile Konya gibi zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönmemize yardımcı oldu

Geri
Üst Alt