Kerem Aktürkoğlu: "Gol atamayınca eleştiri de oluyor ama bugün gol atmayı çok istedim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1696369173133.png

Kerem Aktürkoğlu: "Bazı anlar unutulmazdır. Ülkemize böyle bir akşam yaşatmak istemiştik. Daha hiçbir şey bitmedi. Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Golün geleceğini hissediyordum."

Kerem Aktürkoğlu: "Çok çalışıyorum, talihsizlikler oluyor, kısmet bazen gol atamıyorsun, gol atamayınca eleştiri de oluyor ama bugün gol atmayı çok istedim."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tete'ye o pası verseydin gol attığından daha çok değer görecektin.

Gol olmadığı için değil ayağına gelen topların %90'ı kalemize tehlike olarak geri döndüğü ve hücumda da neredeyse sürekli yanlış tercihler yaptığın için eleştiriliyorsun.

orta sahada basit oynayalım kaptan. ceza sahasına girince zaten hep güzel işler yapıyon

Hataları yok mu elbette var
Ama Kerem bu takımda pozisyonların içinde kendini bulan, pozisyon yaratan değerli bir futbolcu
Futbolcumuzun kıymetini bileceğiz
Islıklayan embesillere inat..

mason mounttan zerre eksigi yok hatta cok daha fazlasi var

mount 60 ediyorsa kerem 100 milyon eder

ingiliz olsaydi su ortamda 100 milyona transfer yapardi

Kerem çok yanlış düşünceye kapılmış. Doğru zamanda doğru işleri yapmaya yonelmesi gerektiğini hatırlatılması gerekiyor. Yoksa gol falan atmaması düşündüğü kadar problem değil.

Aynen. Herkesin biraz İcardi gibi oyun anlayışı olsa kimse durduramaz bizi. Daha halen pas verecekken şut atan oyuncular var.

Maç içinde sövsem de seni çok seviyorum ulan... bu çocuk kaçırsa da kötü de oynasa muhakkak bir gol pozisyonu çıkartıyor...

Adam halen anlamamis gol kacirdigin icin degil topun kiymetini bilmedigin icin

Barış gol atmadı kimse eleştirmiyor
Boey gol atmadı kimse eleştirmiyor
Kaan gol atmadı kimse eleştirmiyor
Mertens gol atmadı kimse eleştirmiyor.

Sanki gol atmamayla ilgili bir şey değil. %59 pas isabetiyle oynaman, tek olumlu hareketin olmadığı için olabilir. Hele son dakikalarda saçma sapan panikle hızlı ayağından çıkardığın toplar yüzünden tekrar tekrar atak yaptı adamlar

Elestirmeyelim mi Kerom

Biz el ele güzeliz

Yani takimda bu sezon bircok oyuncu kahraman olma telasinda. Tete bombosken o pasi atmaliydi. Benim icin asil kahraman orada sakinligini koruyup o gol pasini Tete'ye atan adamdir. Bencil olma, gozunu seveyim. Kacirdigin gollerden ziyade en cok kizdigim pozisyon buydu.

Yanlis anlasilmasin, tek Kerem de degil, bu sezon bircok kez yasadik bunu. Icardi gibi bir golcu bile cok daha paylasimci.

Çok sağlam küfür ettim direği sıyıran şutundan sonra, 2 dk sonra attı golünü. Kusura bakma Kerem hakkını helal et. Ama sen de illa köşelere atacağım diye düşünme artık biraz daha içeri vur gözünü sevdiğim.

Geri
Üst Alt