Kerem Aktürkoğlu: "Gol için hep bu anı bekledim. Ziyech'e teşekkür ederim"

hep beklenmedik golleri atiyor aslanim

Mükemmel bir gol atti aslan parcasi

Bu gol ayni zaman da özgüven anlamina geliyor Kerem icin

Vites artiracak ve domine etmeye baslayacak

Top kontrollerinde biraz iyileşme var gibi
Sadece bu maç değil lig maçında da iyileşme vardı
Sadece orta alanda 2-3 kişinin arasına girme tercihi çok yanlıştı, bu maçlarda affı olmaz
Şu kaptırma, kontrol olayını bir çözse
Sonra sırada defansa yardımda pozisyon alma ve savrulmama var
Bu 2 olayı düzeltse zaten komple yıldız olur
Gol çok güzrldi, teşekkürler aslan parçası

Bu çocuk bu olm 3 senede nasıl oynadığını neler yapacağını anlayamadınız mı. At önüne bırak vursun. Danimarkada hollandada olsa götümüzü yırtarız önüne attığında ne şut atan herif var uu deriz. 50-60'lar da havada uçar birileri gider.

Antony denen travesti hollandada şöyle uçuyor böyle kaçıyor 100 milyon verdiler 2 senedir unitedde sahaya bırakıyor.

Demek ki neymiş oyuncuların futbol karakterleri varmış onu oynatırsanız skor alırsınız yok bu sene başka deneyelim teknik 10 numarasın dersen topluca sövülür.

3 senede 150 maçını izledik herifin milli takım avrupa lig. Çocuk bağırıyor ben bu şekilde oynayayım diye.
Hayır bu seneki ucuz sistemle icardiden de performans alamıyoruz.

Kaç haftadır söylüyorum sürekli sol ayağıyla vuruyor topu dağlara taşlara... Sağ ayakla vurunca kaleye gidiyor işte...

Sahadayken topa sahip olamıyoruz ve takım çok yoruluyor buna bir çözüm bulmalı.

Kerem Aktürkoğlu bu ülkenin en iyi yerli oyuncusudur ve fazlasıyla da ispat etmiştir. Harika bir goldü ama sadece Manchester ağlarına değil kendini Galatasaraylı sananlara da attı golü. Şampiyonlar Ligindede fark yaratıyor. Bizim olmazsa olmaz oyuncumuz hemde 10 numarada oynatılmaya zorlansa bile harika oynuyor. Bir daha da asla kesilmemeli. Harry Potter her zaman sihrini yapar ve maçı çözer 🪄
20231201_153835.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem Aktürkoğlu be kardeşim. Mecbursunuz kardeşim. 10 numaradada mecbursunuz gerekirse kanattada mecbursunuz. Sahada olmasına mecbursunuz. Bir kez daha Galatasaraylı olduğunu sananların gününü gösterdi. İnanılmaz bir dinamizm ve muazzam bir gol. Gelmiş geçmiş en iyi yerli oyuncusu. Expelliarmus 🪄
InCollage_20231130_021710596.webp

Üç sezondur istatistik olarak zirvede. Şampiyonlar Ligi ve Derbilerde sayısız gol ve asisti var. Sadece 850 bin euro kazanıyor. Ve ilk hatasında yerin dibine sokuluyor. Çünkü ismi Kerem Aktürkoğlu, Yabancı değil Yerli çünkü. Neyse ki biz kötü gündede, iyi gündede burdayız aslanım 🪄
20231129_230320.webp

Keremcigim valla kötülemek istemiyorum ama gol dışında yine faydandan çok zararın vardı. Teşekkür ederiz güzel gol attın ama şu eksiklerini artık gider güzel kardeşim kaç yıl oldu. Sana herkes diyo bak. Pas vermeyi öğrensen ne güzel olcak

Geri
Üst Alt