Kerem Aktürkoğlu: "Hak ettiğimiz mağlubiyet oldu"

bu arada konusmaya neden kerem cıkıyor

zahada sıcan dıger elemanların cıkmaya yüzü mü yok

taraftarın önüne hep bu herifi atmayın

şahane paslarıyla bitik jkli topçuları kontra atağa çıkarır anca

lan artık rakip takımlar bunun top kaybı üzetine taktik yapıyorlan lan

bekliyorlar top kereme gelsin diye

ben bunu görebiliyorum ama bizim camia köroğlukör

gören taraftarıda sindirdiler!

top kaptırıp yine gol yedirmeseydin maçın başında belkide haketmezdik mağlubiyeti kerem ne dersin

lan artık rakip takımlar bunun top kaybı üzetine taktik yapıyorlan lan

bekliyorlar top kereme gelsin diye

ben bunu görebiliyorum ama bizim camia köroğlukör

gören taraftarıda sindirdiler!
buna atılan hafif sert paslar duvara çarpar gibi geri dönüyor .Top kontrölü berbat keremde ama hocamızın en gözde topçusu yapacak bir şey yok

Bir takım adına olup olabilecek en tehlikeli şeylerden biri istikrarsız topçudur. 2 maç vezir eder 3 maç rezil eder. Kerem de aynı öyle biri ama ben artık Kerem'e de kızamıyorum, alternatifleri istikrarsız bile değil, onlar küllüm zarar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir takım adına olup olabilecek en tehlikeli şeylerden biri istikrarsız topçudur. 2 maç vezir eder 3 maç rezil eder. Kerem de aynı öyle biri ama ben artık Kerem'e de kızamıyorum, alternatifleri istikrarsız bile değil, onlar küllüm zarar.

Bu sene öyle böyle oynasın da seneye umarım vedalasiriz. Hele 11 de yabancı sınırı yokken devamlı 11 oynarsa daha kotu eleştirilir.

Bu sene öyle böyle oynasın da seneye umarım vedalasiriz. Hele 11 de yabancı sınırı yokken devamlı 11 oynarsa daha kotu eleştirilir.
Bana kalsa bu sezon başı gitse iyi olurdu zaten, özellikle kendi adına. Burada hep eleştiri alacak çünkü. Rashica kalmalıydı ve onun sol ayaklı versiyonunu da bulup sol kanada monte etmeliydik. Peki biz naptık, her zaman ki gibi şova yönelik hareketlerle, sözde transfer çalımlarıyla kendi ayağımıza sıktık. Sezonun en kritik döneminde, yumurta kapıya dayanmışken şimdi kaldık Kerem'e. Gitsin gitmeye de, bu istikrarsız görüntü ile çıkabileceği seviye Fransa Ligi veya Almanya ligi orta sınıf takımları olabilir. Öyle büyük para getireceğini de sanmam.

Sen Lazioları Napolileri Premier Ligleri Bundesligaları La Ligaları hak ediyorsun

Rıdvan ağabeyini dinle

Geri
Üst Alt