Haber Kerem Aktürkoğlu: "Hakem son dakikada skandal faul kararı verdi ve sonrasında golü yedik"

Keremcim böyle olmuyor ama...Sen ki bir sihirbazsın, her topu kendine isteyip, saçma sapan fantezilerle % 80 ini piç etmek en doğal hakkındır, bizde son sezon yaptığın gibi; diğerlerinin görevi, kaybettiğin topları yeniden kazanıp sana vermekten ibaret olmalı. Sana Benfica' da öğretilen futbol doğrularını siktir et.

Şaka yapmıyorum; bizde şikayetçi olduğum birçok defosunu önemli ölçüde gidermiş bir Kerem izliyorum bu sezon. Daha fazlasını yapacak yeteneklere hiçbir vakit sahip olmadı zaten...

Bu bizdeyken de böyle konuşuyordu da biz mi farkında değildik acaba.

Yıllardır şu iti işinde gücünde top oynuyor diye koruduğuma yanıyorum.

Soyledigi seyler kaliplasmis , o kadar maas veriyoruz cik sunlari soyle diye kurulmus cumleler .

Hakem uydurdu diyor, sanki cepheden frikik faulu. Neden hakeme itiraz etmedin de edersona kufrettin golde o zaman? Niye 60 kisi hakeme gitmediniz? Cunku biliyorsunuz ne yaptigini hakemin sizin icin.

Birde demiski "bitmedi ama cok zor". Sen zaten kafada bitmissin. Anlik prim cumleleri ve maasina bakip aksam valorantini oynarsin. Cunku karaktersizsin. Ait oldugun yerdesin.

Valla konusarak yukari tasimamak lazim boyle adamlari.

Hakemin takdir hakkını Rize'nin lehine kullandığı belki de tek pozisyon o idi ve buna mı söyleniyorsunuz şimdi de
Onu da gercekten "vereyim de burdan bir sey cikmaz artik" modunda vermistir eminim.

Mac 1-1 olsa o an elle oynama diyerek kaleciyi atardi mesela

Rizenin golune inanamadi 5 saniye bakti bakti sonra santra gosterdi

Zamabinda buna o kadar sövdüm beddua ettim ki..Allah kabul etmiş belli ki..Tam hak ettiği yerde oynuyor şimdi..

Lan dumbelek. Ayni macta dirsek yemis gibi kendini yalandan yere atan sen degil miydin? Ne utanmaz birisin yaw?

Yürü lan at kafası. Hakeme rağmen kazanamadınız.

Lan dumbelek. Ayni macta dirsek yemis gibi kendini yalandan yere atan sen degil miydin? Ne utanmaz birisin yaw?
Umrunda degil bile, bizdeyken de laf olsun torba dolsun aciklamalar vardi.

Okuz gibi maasi, villa luks hayatina bakiyor herif. Gol sevinci vs bile hepsi maas karsiligi emin ol.

Turkiye ortami boyle karaktersizliklere cok uygun

Geri
Üst Alt