Kerem Aktürkoğlu: "İkinci maçta taraftarımızla birlikte turu geçeceğimize inanıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1724276402482.png

Kerem Aktürkoğlu: "Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk. Erken bir gol yedik. Bu maçın ikinci ayağının olacağını da biliyorduk ve içeride kendimizi içeride o şekilde motive ettik."

Kerem Aktürkoğlu: "Tur daha bitmedi. Daha İstanbul var. İkinci maçta taraftarımızla birlikte turu geçeceğimize inanıyorum. Sentetik zemin vardı evet ama zemini bahane etmeyeceğim. Çok da kötü bir zemin değildi çünkü. Haftaya telafi ederiz inşallah."

Kerem Aktürkoğlu: “Kendi performansımı yorumlayacak durumda değilim çünkü kaybettiğimiz için önemli değil, kazansak da önemli değil, önemli olan Galatasaray.”

Kerem sen bi sus kardesim.

inşallah kaptan. yoksa sizin taksitler büyük sıkıntılara girecek sezon içinde, şimdiden söyleyim.

Taraftarla olur ama seninle zor.

Klasik kerem işte en azından bugün üç dört faydalı işi vardı.

Kaptanlık görevini yerine getir Zaha ile birlikte biran önce takımdan ayrıl

Spartak Moskova gibi 1 fırsat vardı o da gitti.Avrupa'dan isteyen takım da yok.Yeni sözleşme de yaparlar ödül niyetine.İyi yere dükkan açmış 1'i..

Sen yedekte beklersen Zaha oynarsa bi ihtimal yoksa senin top kayiplarindaki yedigimiz gecislerden kesin gol veya goller yeriz sonrasi Allah kerim

Burada kaptan derken acaba suan 4. kaptan mi oldu takimda? Muslera ve Icardi'nin gerisinde galiba suan acaba sahada Berkan varken o zaman da mi takmayacak pazubandi?

Kerem Aktürkoğlu. Yine en özverili oyunculardan biriydi. Şık bir asistin yanı sıra çok kritik defansif müdaheleleri oldu. Çok mücadele etti. Gerçekten şu istatistikleri ve şu inancı yabancı bir oyuncu izletse herkes tapıyordu. Desteğe devam 🪄

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaptana haksızlık ediyorsunuz beyler. Yabancı diye ne salak adamalara ne kadar sabır gösterdik. Kerem'in kıymetini bilelim değerini bilelim. Takım oyununda Zaha'dan çok daha verimli bence(bireysel olarak Zaha iyi olabilir ama takım oyunu önemli). Sizin gibiler yüzünden adamı yiyip bitireceğiz. Biraz saygı sabır. Kerem candır...

Kaç kurtar olm kendini ne bonservisi bonservis de kazandırma kazandırdıkların yeterli. Git kulübe verdiklerime karşı beni aldığınız bonservis kadar parayı bırakıyorum ve eyvallah diyorum yoksa oynamam de ve kaç git.
Sen gidince takım uzay futbolu oynayacağı için 7 milyon alan gariban zaha daha iyi oynar. Çünkü zaha bu takımın maaşının %20sini alan adamın oynatılmama nedeni sensin çünkü.
Misal ortada oynayıp kanatta zaha oynayınca olmuyor yine zahayı bozuyorsun beden çünkü zaha ile aynı anda sahada olman zahacığımı bozuyor.

Bir kişi de demiyor ki o kadar para verdiğimiz adam sahayı yemeli. Yere düşüp what demekte başka ne yaptı misal.
Yedekten girdiği yorulmuş 75 dakika yıpranıp koşmuş ve o dakikadan sonra açık oynayan rakibe karşı üstünlük kuramamasının nedeni kerem mi diye de sormuyor.
Müthiş kafalar bunlar.

Berkan için aynı işleri yaptınız 5 ay sonra bokunu yiyim dön modu vardı alayınızda. Bu kör ölünce de badem gözlü olur ben demiştim diye de dolanırsınız, taraftar olarak futbolcuyu gömeyim ne olursa olsun bakışı var.

Takımda skora etki eden 4-5 adam var sırayla bunları yemek için çabalıyorsunuz. Yazık

Geri
Üst Alt