Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.542
- 1.623
- 1.668
Aslanım benim bilezik gibi geçirmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane kerem gibi fenerliyi, 10 tane mert hakan gibi galatasaraylıya tercih ederim takımımda.
Fenerli olduğunu kanıtla1 tane kerem gibi fenerliyi, 10 tane mert hakan gibi galatasaraylıya tercih ederim takımımda.
Bu ne yahu begenmezsin okey de. Mhy gibi katıksız birini şerefli namuslu ve bir o kadar da elit formamiz altında asla izlemek istemiyorum.1 tane kerem gibi fenerliyi, 10 tane mert hakan gibi galatasaraylıya tercih ederim takımımda.
yok, herkes fenerli diyo heralde öyledirKerem’in febeşli olduğuna herkes nasıl bu kadar emin? Çocukluktan fb formalı resmi falan mı var?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
terk eyleFenerli olduğunu kanıtla
Yoksa sonsuza dek sus
beğenmemekle alakası nedir. gerçekten galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bi ahlaksız herifin önünde formamızı giymesinden her daim memnun olacağımızı söyledik. ya okuduğunu anlamıyosun ya da gereğinden fazla niyet kurcalıyosun.Bu ne yahu begenmezsin okey de. Mhy gibi katıksız birini şerefli namuslu ve bir o kadar da elit formamiz altında asla izlemek istemiyorum.
Herkes öyle diyorsa öyledir diye bir mantık mı varyok, herkes fenerli diyo heralde öyledir
terk eyle
beğenmemekle alakası nedir. gerçekten galatasaraylı olduğunu bildiğimiz bi ahlaksız herifin önünde formamızı giymesinden her daim memnun olacağımızı söyledik. ya okuduğunu anlamıyosun ya da gereğinden fazla niyet kurcalıyosun.
tayyip'e dünya lideri demeyen benimle iletişim kurmasınHerkes öyle diyorsa öyledir diye bir mantık mı var
Herkes tayyipe dünyanın lideri diyor
Öyle mi
Nasıl mantık nasıl bir kafa yapısı nasıl düşünce dünyası
?fenere gidecek diyen cakma gsliler nerde
Öyle mi dostumKadıköy'de kaymışlığı vardı. Burada Portekiz'den Kadıköy'e kaymış.
Öyle mi dostum
Not alalimfenere gidecek diyen cakma gsliler nerde
?Fenerli olduğunu kanıtla
Yoksa sonsuza dek sus