Kerem Aktürkoğlu: "Maçların sahada kazanıldığını yine herkese gösterdik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1685907817324.png

Kerem Aktürkoğlu: "Maçların sahada kazanıldığını yine herkese gösterdik. İki maçta toplam 6 gol attık ve hiç yemedik. Çok net bir oyunla ne kadar hak ettiğimizi gösterdik. Herkese teşekkür ediyorum. bizim için güzel bir son oldu. Bu sonuç herkese armağan olsun."

Çok başka bir seviyeye geliyor aslanım benim.

Bu sonuç herkese armağan olsun, fenerlilere de ders olsun diye bitirseymiş keşke.

Fenere saplamayan kalmadı.

4-0 oldu

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Aslanım benim. Terbiyesinden dolayı böyle söylemiş. Normalde nasıl koyduk ama demek istemiş.

Kerem Aktürkoğlu.. Sezonun en iyi 3-4 isminden biriydi aslaım benim tartışmasız. Geçen sezonda harika bir başarı yakalamış idi ama Bireysel bir oyuncuydu. Bu sene ise Takım Oyuncusu olmayı öğrendi ve Gerçek bir Yıldız oldu. Benim için Yerli olarak en iyi oyuncu kendisidir. Çalımları, Araya bıraktığı Kilit Pasları, Hızı, Kuvveti ve İcardiyle yakaladığı uyum ile bu sezonda olduğu gibi Şampiyonlar Ligindede fark yaratacak. Umarım seni de La Ligaya kaptırmayız. Kerem Potter diyeceksiniz 🪄️ Emeklerin için Tebrikler Aslanım!InCollage_20230607_174602116.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok kudurtucu bir karaktere bürünüyor aslanim

Hiç ayrilmazsa Galatasaray efsanesi olabilir. Birinci kaptanlik yakindir

Yiğit askerden dönünce eski başlıklara yazması engellenecek mi .Yoksa herkes yigitin günceli yakalamasini mi bekleyecek

Geri
Üst Alt