Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

doğruysa hem kendisi için harika - hem getirdiği gelir harika olur .

Nihat Kahveci sanki rol oynamıştır bu işte diye hissiyatım var.

AMA:

şimdi Zaha yallah , Tete yallah , Kerem yallah modunda hepsini tek tek kişisel değerlendiriyo taraftar. E elinde bir tane BAY kalır kanat - Zİyech'te belirsiz bana göre.

BAY'da ultra teklif alırsa ne yapacaksın ? Okan hocanın işi çok zor bu trasnfer dönemi.

Oğuz Aydın hamlesi bu bağlamda pozitif mesela

images

Gidip-kalması ayrı bir tartışma konusu ki, yerine yerli bulmak mümkün değil gibi zaten ama öte yandan para çok iyi. Ve İspanya Kerem çok için çok mantıklı.

12 makul.

15-20 istiyoruz ama kendisi çok kırılgan bir yapıya sahip ve ligin son dönemini ilk 11 disinda kalarak tamamladı.

maalesef ama sezonda verdiği performans ve oyuna baktığında bundan fazla alabilir mi bilemedim.

geçen sezon PRIME diyebileceğimiz bir sezon geçmişiyle markette ederini bulabilirdi belki - ama bu sezon iki man utd maçı ve 3 5 maç harici ortalamasının üzerinde performans veremedi.

Makul, 12+ bonusu bir tık arttırabiliriz bence sonuçta Avrupa şampiyonasına da katılacak ondan önce bitirmek istiyor olabilirler biraz pazarlıkla 14+ bonus olabilirse daha da iyi olur. Yerine de sanırım 4-5 gibi bir rakama Oğuz Aydın olacak ki kötü olmaz.

Tamam onu da ondörde tamamlayalım.

Geri
Üst Alt