Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.007
- 4.042
- 1.748
12- 13 sürekli bu rakamlar vallahi Boey transferi inanılmaz rakama gerçekleşti ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kramponunu alamayız rtaşJuve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...
En çok istediğim adam şu anda yerli olarak 15 20 ye razı olsalar şu gelen paraları direkt basardım o çocuğa...
Onayi verdik -yonetimKerem Aktürkoğlu, La Liga ekiplerinden Real Sociedad’a 12 milyon Euro + bonuslar karşılığında transfer olmak üzere!
Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile anlaştı. Transfer, Galatasaraylı yetkililerin onayına kaldı.
(343 Digital)
Biliyorum...Kramponunu alamayız rtaş
Juve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...
En çok istediğim adam şu anda yerli olarak 15 20 ye razı olsalar şu gelen paraları direkt basardım o çocuğa...
Bende begeniyorum ama o sag kanat brother.Alayim ordan bi tane oguz aydin
O tren gectiJuve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...
12 m euro çok az en az 20 artı bonus olmalı. Kerem gibi birini 12 ye satarsan yerine senelik 20+skor yapan kanat oyuncusunu kramponunu alamazsın.güzel para
0.0%Juve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...
Bende begeniyorum ama o sag kanat brother.