Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

Net 15'de orta yolu bulalım.

10% pay isteyelim. Kerem is yaparsa, iki katindan fazlasina bile transfer olabilir. Sociedad sert kalip iyi satis yapmayi beceriyor

ispanya ligi onun için biçilmiş kaftan.

12 milyon + bonuslar ile orta yol bulunur.

Juve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...

En çok istediğim adam şu anda yerli olarak 15 20 ye razı olsalar şu gelen paraları direkt basardım o çocuğa...

Kerem Aktürkoğlu, La Liga ekiplerinden Real Sociedad’a 12 milyon Euro + bonuslar karşılığında transfer olmak üzere!

Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile anlaştı. Transfer, Galatasaraylı yetkililerin onayına kaldı.

(343 Digital)
Onayi verdik -yonetim

Juve Kenan ı satar mı satarsa kaça satar? Çocuk buralara düşer mi davasına düşmek lazım bu saatten sonra...

En çok istediğim adam şu anda yerli olarak 15 20 ye razı olsalar şu gelen paraları direkt basardım o çocuğa...

3 ay önce Arsenal ilgileniyor diye haberler vardi. Juventus 80 milyon istiyoruz mu ne demis:asd:

Erden Timur 15'i görmeden vermeyecektir. Bir de şampiyonayı beklemek lazım orada da iş yapabilir.

12 m euro çok az en az 20 artı bonus olmalı. Kerem gibi birini 12 ye satarsan yerine senelik 20+skor yapan kanat oyuncusunu kramponunu alamazsın.

Euro24 sonu beklenmeli eğer orada ekstra performans sağlamazsa o zaman bu rakama satılabilir ama orada patlama yaparsa çok daha fazla kazanabiliriz, aceleye gerek yok.

Arda yı 12ye satmıştık, Kerem için 12 Milyon iyi bence yetenekleri olsada bir o kadarda zaafları var, Kariyeri açısından harika bir iş, Ordan daha ileri atlayacağını sanmasamda Gelişimini devam ettirip zıplama yaparsa da şaşırmayacağım yetenekte bir oyuncu. Bizim içinde elbette bir kayıp, yerini doldurmamız gerekecek.

Tecrübelerim bana kerem konusunda ayrılığın her iki taraf içinde makul olacağını söylüyor. İspanya ve Almanya liglerinde başarılı olur. Biz de önümüze bakalım. 12 milyon euro da güzel bonservis.

Geri
Üst Alt