Kerem Aktürkoglu Resmen Galatasaray'da!

Tarık gibi olur bunun sonu

Tarık gibi olması için bizde 110 yıl oynaması lazım bu maaşla ! O da olmaz büyük ihtimal.

Tarık bonservisi ile bize 11 milyon euroya mal olmuştu Ünal Aysalın üstün gayretleri ile !

bu da yıllık 100 bin eurodan işte anca!!

4 senelik sözleşme ile daha çok Tarık gibi olur bunun sonu hiç boşuna zorlamayalım 3.sene bandırmasporda kiralık oynar.
Yahu bu senenin parası ile 100k eur, bu gidişle seneye 50k eur ya düşer zaten, ne uzadı konunyahu Tarık Çamdal bu rakamın yaklaşık 15 katı verildi de ondan gitmedi en fazla feshedersin gider

Tarık gibi olması için bizde 110 yıl oynaması lazım bu maaşla ! O da olmaz büyük ihtimal.

Tarık bonservisi ile bize 11 milyon euroya mal olmuştu Ünal Aysalın üstün gayretleri ile !

bu da yıllık 100 bin eurodan işte anca!!

Tarık gibi yatarak geçirir sezonları diyorum işinize geleni anlayıp işinize geleni anlamıyorsunuz ne güzel.

Tarık gibi yatarak geçirir sezonları diyorum işinize geleni anlayıp işinize geleni anlamıyorsunuz ne güzel.

Orada satır arasında ben de aslında diyorum ki "yatsa bile 100 binlik oyuncudan ne zarar edicen ? bir yere kiralasan alırsın o parayı en kötü, bu neyin yangını?"

Hayırlı olsun..

Yeteneği illaki vardır ama kafasını kullanıp fiziğini oyun anlayışını geliştirirse başarılı bir futbolcu olur yoksa sallanır bi köşelere

Kupa maçlarında dahi oynatılmaz. Acaba birilerinin gönlü olsun diye alınmış olabilir mi? Meneneri vs biri takıma yakın olabilir mi? Çünkü izlediğim video da hiçbir yetenek göremedim.

Anlaşılan alınacak kimseden memnun olmayacak arkadaşlar var, 35 yaşındaki sosayı 3 yıllığına yıllık 3 milyon eur ya alır rakip buradakiler ouuuuw, 21 yaşında 100bin eur adam gelir neden 4 yıl, 3 yıl yapsan fener bjk kapacak sonra vay efendim neden 5 yıl değil, enteresan bir kafa. Dorukhan alınacağı zaman çöp diyen ama sonra rakibe gidince biz nasıl bulamıyoruz diyen kişilerde kesin aynıdır

Son düzenleme:
Tam bir Beşiktaş transferi. Başta almayıp sonra saçlarımızı yolacağımız profilde bir oyuncuya benziyordu. İnşallah doğru şekilde kullanılır ve başını saçını yolan bu kez rakipler olur. Benim umudum var. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.

Kupa maçlarında dahi oynatılmaz. Acaba birilerinin gönlü olsun diye alınmış olabilir mi? Meneneri vs biri takıma yakın olabilir mi? Çünkü izlediğim video da hiçbir yetenek göremedim.

kepçe kulaklı bir vatandaş idman temposu yükseltmekten sorumlu jem pol kardeşimize 50 bin euro imza parası, 600 bin euro da net maaş , maç başı 15.000 euro ödemiş ve 3 yıllık da yanılmıyorsam sözleşme imzalamıştı.

bu çocuk 4 yıl boyunca oynadığında toplamda jem paulün bizden 1 yılda aldığının yarısını falan almış olacak!!

Aysalın, Dursunun bu kulübün paralarını, geleceğini nasıl piç ettiklerinin ufak kırıntılarını bize hatırlatması açısından güzel transfer örnekleri bunlar!!

Hayırlı olsun umarım formaya üstün hizmeler verir.
Yunus denilen futbolcu eğer bunun kadar değilse niye tutuyoruz?

Hayırlı olsun umarım şans verilir ve verilen şansları iyi değerlendirir.Yerli ve genç oyuncularımızın başarılı olmasını canı gönülden isteriz.Hoşgeldin Muhammed Kerem

Geri
Üst Alt