Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova ile Yeniden Görüşmek İstiyor

Mabattan atma haber kardeşim bunun gazına gelip hemen hakaretler de başlamış.

Bu sene defalarca haberleri patlamış adamların hikayeden duyum ne kadar doğru ne kadar yalan şeklinde attığı haberi ciddiye alıp konu bile açmamak gerekiyor.

Buna bir kere engel olmamız lazım.

Kanat transferi haberleri ciktigi icin buna trip atmistir simdi beyefendi

Yeri garanti olsun, kimse kendisine dokunmasin istiyor

Ben bu heriflere, özellikle o Gökhan denen Beşiktaşlıya, zerre güvenmiyorum.

Bunların söylediklerinden yola çıkarak Kerem'e sallamam ben.

haber yalansa özür dilicek misin

Kerem konusunda fikrim başından beri belli benim. Haber yalan çıkabilir ama ben bir daha bu kulüpte oynamayacağım diyip teklif gelmeyince dönen birisi. Karıştığı kavgalar belli. Söylenti olan olayları var.

Bunun yüzünden Zaha harcandı. Bence.

Kendisi hakkında fikrim değişmeyecek. Zaha konusunda da.

Bu adam böyle işte. Bir daha Galatasaray'da oynamayacağım deyip teklif gelmeyince geri dönen adam bu. Şimdi 1-2 gol atınca hemen parayı bulup gitmek istiyor.

Aidiyeti bu kadar işte.

Gidişin olsun dönüşün olmasın.

okan sana da ne desek az. Bu adam yüzünden Zaha'yı harcadın ya. Yazıklar olsun.
Adama 3.5 milyon euro teklif ettiler nasıl teklif gelmiyor sallamayalım.

keremı ıtıbarsızlaştırmak taraftar ile arasını açmak için haber..Bu haberin sponsoru ali koçtur..

Adama 3.5 milyon euro teklif ettiler nasıl teklif gelmiyor sallamayalım.

Spartak moskova teklifi ağustos ayında tinerciler ile olan süper kupa maç sonrası zamanda geldi.

Ondan önce teklif gelmediği için euro 2024 sonrası kampa katıldı ve süper kupada oynadı.

Ben bunu kastettim mesajımda.

Hangi yusuftan bahsediyorsun. Yusuf yazıcı ve yusuf demir orjinal kanat değil bence. Hızlı kanat lazım bize
demir'i diyom. gayet fuleli, kafasını kaldırarak oynayan, potansiyelli oyuncu bence. oynasa da oynamasa da kerem'in en iyi ikamesi olarak görüyodum ben. gitmek isteyip iyi maaş bulan kerem'in elden çıkarılıp 6 milyon yatırım yapılmış yusuf demir'i kazanmaya çalışmak iyi ticarettir bence. tabi hoca yusuf'u tutmak istiyo mu en büyük soru işareti o

Yerine oyuncu rahatlıkla alınır.13 milyon euro veriyolar..
Verecekleri ne malum yav. Konu en fazla fifaya taşınır Fifa da transfer yasağı verir yada 2 sene sonra ödeme çıkar.

Arda turanı ispanyollar parasını vermediğinde olur yav taksitle 40a bölelim diyen bir kulüp burası.

Cash para yoksa kimseye oyuncu yok.
Şu yönetimi gören havale olmuyor hesap blokeli abi açıp göndereceğiz ayağına kazıklayıp oyuncu alır.

Geri
Üst Alt