Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.405
- 49.788
- 3.133
Var varAdam yok lan nereye gitmeli

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var varAdam yok lan nereye gitmeli
Rusya Ligi'nde ki kulüpler veriyo bonservisleri reis.Bunlar geri dönecekler Avrupa'ya..Verecekleri ne malum yav. Konu en fazla fifaya taşınır Fifa da transfer yasağı verir yada 2 sene sonra ödeme çıkar.
Arda turanı ispanyollar parasını vermediğinde olur yav taksitle 40a bölelim diyen bir kulüp burası.
Cash para yoksa kimseye oyuncu yok.
Şu yönetimi gören havale olmuyor hesap blokeli abi açıp göndereceğiz ayağına kazıklayıp oyuncu alır.
Yusuf demir kesinlikle kanat ihtiyacımızı karşılamaz. Mertens yedeği olsa eyvallahdemir'i diyom. gayet fuleli, kafasını kaldırarak oynayan, potansiyelli oyuncu bence. oynasa da oynamasa da kerem'in en iyi ikamesi olarak görüyodum ben. gitmek isteyip iyi maaş bulan kerem'in elden çıkarılıp 6 milyon yatırım yapılmış yusuf demir'i kazanmaya çalışmak iyi ticarettir bence. tabi hoca yusuf'u tutmak istiyo mu en büyük soru işareti o
Hiç onu kastetmiş gibi durmuyor vallahi.Spartak moskova teklifi ağustos ayında tinerciler ile olan süper kupa maç sonrası zamanda geldi.
Ondan önce teklif gelmediği için euro 2024 sonrası kampa katıldı ve süper kupada oynadı.
Ben bunu kastettim mesajımda.
Zor kanksVar varKamaldeen Sulemana Benfica takımına transfer olamadı Mike Tresor da Nice takımına transfer olamadı.Mike Tresor bizim oyun sisteminde daha etkili olur.Pozisyon hazırlar İcardi'ye.İyi 1 2li olacaklarını düşünüyom ben kanks yav
![]()
Hiç onu kastetmiş gibi durmuyor vallahi.
Bir daha Galatasaray'da oynamayacağım deyip teklif gelmeyince geri dönen adam bu.
Bir daha Galatasarayda oynamayacağım dediği zaman tam olarak nereye denk geliyor.
Ayrıca teklif gelmediğini nereden biliyoruz menajeri miyiz.
Elimizdeki hayali bilgilerle şu oyuncuya teklif gelmedi demek çok acayip geliyor bana. Abi cidden elinizde belge varsa sunun bi de diyelim teklif gelmemiş diye.
Bu mantıkla barışa da teklif yok demek mi istiyoruz.