Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova ile Yeniden Görüşmek İstiyor

Gider misin kardeşim demek için konuya girdim de gelen parayı doğrudan Arias'a gömeceksek gitmese de olur. Hatta gitmesin

Defolup gitmezsen adam değilsin !!!

Bunların futbolcularımızla alıp veremediği ne
Kendi işinize bakın Haluk yürekli ve itjkli Gökhan

Yav Zaha gitti
Gol+asist yapıyor
11'e döndü
Barış'la barıştılar
Muhtemelen kaptanlığı da geri verilecek
Kafayı da tekrar sahaya vermeye başladı gibi

Daha ne istiyor ki? Bunlara rağmen gitmek istiyorsa veya aklı paradaysa harbi gitsin yani bunu memnun edemeyiz daha.

En kötü devre arasına kadar kalmalı. Bu saatten sonra nereden kimi alacağız Allah aşkına?

En kötü devre arasına kadar kalmalı. Bu saatten sonra nereden kimi alacağız Allah aşkına?
Deme öyle Kerem'in gidişini taraftara unutturmak için gizli bi operasyon yürüten Cenk Ergün, Grealish'e sarı kırmızılı formayı giydirmek için yoğun çaba harcıyor.

Haluk pis takmış kafaya keremi belli 😂 bu saatten sonra Kerem gitmez

Herkes gitmek kaçmak istiyor farkında mısınız

Hiç onu kastetmiş gibi durmuyor vallahi.

Bir daha Galatasaray'da oynamayacağım deyip teklif gelmeyince geri dönen adam bu.

Bir daha Galatasarayda oynamayacağım dediği zaman tam olarak nereye denk geliyor.

Ayrıca teklif gelmediğini nereden biliyoruz menajeri miyiz.
Elimizdeki hayali bilgilerle şu oyuncuya teklif gelmedi demek çok acayip geliyor bana. Abi cidden elinizde belge varsa sunun bi de diyelim teklif gelmemiş diye.

Bu mantıkla barışa da teklif yok demek mi istiyoruz.
Yönetimin istediği paraları teklif eden yoktu ama 7-8 e versek avrupadan bir dünya talibi çıkardı. Ki bu müptezel halukların söylentileri baz alınıp adama sövüldüğüne göre teklif konusundaki söylentileri de doğru kabul etmek lazım sociedad, lazio, bundesliga takımları falan bir dünya haber çıkmıştı o dönem.

Adama çöp çekip 15 milyon euro talep etmek de baya mantıklı bu arada. Çöpse gönder 3-5 milyona. Yönetim böyle bir satış yapsa ona da sövecekler :D

Geri
Üst Alt