Kerem Aktürkoğlu, Spartak Moskova ile Yeniden Görüşmek İstiyor

Dün gece Tier 3 dü şimdi ise tier 2 olmuş.

düşmanlar maalesef aramıza sızmışşş.

Transfermarktta sızan fbli adminler gscimbom yönetiminie de sızmış olamaz mı?? şüphenlendiklerinizi yazın lütfen

Millet sattığı adamın yerini aynı anda doldurur biz 3 senede dolduramayız

@Hayri Cund Ben 1 takımda bu kadar sıkıntı çıkaran futbolcu görmedim yav :D Marcao - Pva - Barış Alper Yılmaz bunlarla tartıştı.Maç'ta hata yapar başkasına kızar.Kaptanlığının alınması mesaj ve gitmeli bu takımdan bence heis yav :D

Spartak Moskova taraftarlarının olduğu Telegram grubunda paylaşıldı bu tweet.Hadi bakim :D

Hücumda 2 tane dinamik adam var Kerem ve Barış ikisi de takımda tutulmak zorunda.

Spartak Moskova'nın taraftarlarının olduğu Telegram kanalında 1'i yazmış.Önce istememesinin nedeni attığı Goller ve Asistler sonrası maaşında zam yapılacağını düşündüğü için demişler.Şu anda görüşmek istemesi için mantıklı 1 neden.Ben de oraya takım oyunumuza şu anda alınabilecek en iyi oyuncu yazdım 10 beğeni geldi :D

Spartak Moskova'nın taraftarlarının olduğu Telegram kanalında 1'i yazmış.Önce istememesinin nedeni attığı Goller ve Asistler sonrası maaşında zam yapılacağını düşündüğü için demişler.Şu anda görüşmek istemesi için mantıklı 1 neden.Ben de oraya takım oyunumuza şu anda alınabilecek en iyi oyuncu yazdım 10 beğeni geldi :D
çok istiyolarsa 20 milyon euro versinler reis yav bu saatten sonra kimi alacaksın yerine

çok istiyolarsa 20 milyon euro versinler reis yav bu saatten sonra kimi alacaksın yerine
20 milyon euro değil de 13 milyon euro veriyolar.Kamaldeen Sulemana Benfica takımına transfer olamadı Mike Tresor da Nice takımına transfer olamadı.Mike Tresor bizim oyun sisteminde daha etkili olur.Pozisyon hazırlar İcardi'ye.İyi 1 2li olacaklarını düşünüyom ben kanks yav :D

kanat oyuncumuz çok diye diye Barış ve Yunus a kalırsak çok fena küfür ederim!

Bence bize zarar vermek istiyor. Zaha mı Kerem mi derken elde var 0

20 milyon euro değil de 13 milyon euro veriyolar.Kamaldeen Sulemana Benfica takımına transfer olamadı Mike Tresor da Nice takımına transfer olamadı.Mike Tresor bizim oyun sisteminde daha etkili olur.Pozisyon hazırlar İcardi'ye.İyi 1 2li olacaklarını düşünüyom ben kanks yav :D
düşünmeyle bunlar olsaydı şuan avrupada 5 kupamız daha vardı.
Talibi olmayan herhangi bir bek oyuncusuna 10 milyon bayılan bir güruh var elimizde.

Sülemana için bunlardan 25 isterler

düşünmeyle bunlar olsaydı şuan avrupada 5 kupamız daha vardı.
Talibi olmayan herhangi bir bek oyuncusuna 10 milyon bayılan bir güruh var elimizde.

Sülemana için bunlardan 25 isterler
2 oyuncu da bu kulübe satın alma opsiyonuyla kiralanacaklardı.Diğerinde pek detayı bilmiyom ama Mike Tresor transferi için toplamda 16-18 milyon euro yazanlar var..

Geri
Üst Alt