Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.507
- 1.073
- 1.723
Mal bu taraftar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öz Hakiki Sapına Kadar Fbli abisi hususunda da tetikte olmalıKripto fenerlilere dikkat etmeli Kerem. Daha çok onlar üzerine gider bu saatten sonra.
Fenerli olup GS postu giyen çakallara dikkat çekiyorum ahbap. Kerem'in kendisi bile fenerli olsa umrumda değil. Karşımızda kahpe bir oluşum var.Öz Hakiki Sapına Kadar Fbli abisi hususunda da tetikte olmalı
![]()
![]()
![]()
![]()
Anladım üstat ama bu adam duymak istediğini duyarFenerli olup GS postu giyen çakallara dikkat çekiyorum ahbap. Kerem'in kendisi bile fenerli olsa umrumda değil. Karşımızda kahpe bir oluşum var.
sende o azınlıktasın degil miAnladım üstat ama bu adam duymak istediğini duyar
GS taraftarının onda birlik bir azınlığı dışında camia tamamiyle arkasında
O inadına o azınlığı duymak istiyosa kendi bileceği iştir
Evet yazdım geçen başlığına dasende o azınlıktasın degil mi
Tut elinden abisi sayilirsin1 aydır söylüyorum. karıya götürülmesi lazım; çok gergin.
Icardi kankası baksın o işe. ben kendime müslümanımTut elinden abisi sayilirsin
Saçma sapan topuk pası falan uğraşmazsa bide top sürecem ara pas verecem adam geçecek derdine girmezse güzel topçu mesela bakıyorum Kerem topu alıyor önüne en az 3 tane pas opsiyonu var pası verse boşa çıkarıcak zahayı falan önce bi topu sürcem diye uğraşıyor ya kaptırıyor yada pası düzgün aktaramıyor kaptırıyoruzgol vuruşu ve basit pas atamama sorunsalı var adamın. ekstra koşup yorulduğu içinde olabilir. defansif katkısı da çok kerem'in. zaha kerem'in yarısı efor sarfetmiyor mesela. kaç defa yarı sahaya girdikten sonra kosuyu bıraktığı maç var. bi tanesi gol olmustu bilmem kac hafta önce. onun bu kadar elestirilmemesi karakteri sahadaki. keremde bence biraz buna çalışmalı. robot gibi oynamaktansa taraftarı iç sahada özellikle arkasına alacak hareketlerde bulunmalı. gol kaçırması vs hiç problem değil aslında. kaçırdıkça morali bozuluyor bozuldukca götü başı dağıtıyor. burda taraftardan almalı gücünü. çok basit dinamiği var taraftar portföyünün ama malesef kimse kullanmıyor. yüzü de eskidi adamın, okan en azından su yorgunluğunu atana kadar yedek soyundursa fena olmaz. bir de nolur gözünü seveyim eleştirildikten sonra sineye çek önüne bak. bir sonraki maç gol atınca agresif sevinclerinde irite ediyor insanları. bazı şeyleri söylemene gerek yok hal hareketlerinden ne boyuttasın kendince belli oluyor.
geçen sene sonu şutlanmalı demiştim. bu profildeki oyuncular genelde boka sarar değeri varken satılmalı hala diyorum. sene içinde beni utandırdığını da söylemeden edemeyeceğim ama. çalışmasıyla skor bulmasıyla bu noktalardaysak kerem'in katkısı çok.