- 16 Haziran 2010
- 208.724
- 162.423
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende gitmiyonmu benfica forumuna?hergün kerem konusu sıktı
Teneke mi baglasaydik kuyruğuna doruk makto?Abi bizimle dalga mi geciyorsunuz ne vedasi buu
yedigin banlardan benı sorumlu tutma dostumSende gitmiyonmu benfica forumuna?
gitmesini sindiremiyorum hala neden abi cidden 11 milyon euroya çok mu ihtiyacımız vardıı??Teneke mi baglasaydik kuyruğuna doruk makto?
Seyin bir bana kalkiyor dostum. Ben cezaliyken resim bile attim ayni benim ceza yeme sebebim olan olayi baska bi arkadas da yapti ama ceza falan almadiyedigin banlardan benı sorumlu tutma dostum
biz emir kuluyuzSeyin bir bana kalkiyor dostum. Ben cezaliyken resim bile attim ayni benim ceza yeme sebebim olan olayi baska bi arkadas da yapti ama ceza falan almadi
gitmesini sindiremiyorum hala neden abi cidden 11 milyon euroya çok mu ihtiyacımız vardıı??
biz emir kuluyuz

Sen benfica forumuna gittiğinde.sen ne zamn gıdecen
vüctu dillerine bakınca,Kerem'im her şey çok güzel olacak senin için. Vedan duygulandırdı. Sahada her zaman uyumlu olduğun Mertens, en yakın dostların Yunus ve Berkan ama daha önemlisi Barış Alper ile sımsıkı sarılman çok duygulandırdı. Dualarımız seninle olacakEkli dosyayı görüntüle 261599
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keremim mi?Kerem'im her şey çok güzel olacak senin için. Vedan duygulandırdı. Sahada her zaman uyumlu olduğun Mertens, en yakın dostların Yunus ve Berkan ama daha önemlisi Barış Alper ile sımsıkı sarılman çok duygulandırdı. Dualarımız seninle olacakEkli dosyayı görüntüle 261599
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi