Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı, Yıllık 30 Milyon TL Maaşı Kabul Etti

Gayet yerinde bir artış olmuş Şimdi sıra boey'de

Takımdaki maaş ortalamasını ve bu adamların 2 senedir katkılarını düşününce 1 m euro bile oldukça az.

Kerem ile Apo pound for pound best bang for a buck diye tabir edebilecegimiz topcular. Bazi yabancilarla ve baska takimlardaki yerlilerle karsilastirinca az gibi gorunuyor ama onlar mutluysa sorun yok.

Yıllarca Kerem ve Abdülkerim katkısını geçtim tribünde maç izlemeye bile gelmeyen Tarık Çamdal 1,3 milyon euro kazanıyordu.

Kendimi Kerem'in yerine koyuyorum, aylık kazancımla 1 adet ev bile alamıyorum.

Az.

İlk defa yerli olmasının avantajını yaşayacağız. Kerem'i ve Abdülkerim'i 1 milyon euroya oynatamazsın normalde. Hele ki S.Oliveira'ya 2.7 milyon euro öderken...

Zaha Tetenin kazandığı paralarin yanında az. Maddi anlamda kulübe sorun yaşatmaz ama sağladığı katkıyı göz önünde bulundurursak kesinlikle daha fazlasını hak ediyor.
Orasi tartisilir ayrica Zaha ve Tete ile kiyaslanmasi da yanlis. Farkli yerlerden gelen oyuncular ve son oynadiklari kuluplerdeki maaslari da ortada.

Karın tokluğuna oynuyorlarmış resmen.

Her ay ev mi alinmasi gerekiyor?

Ülkenin ekonomik şartları, kulübün maddi gücü vs. bağımsız,

2 senedir gol katkısında ilk 2'de olan biriysem, aylık kazancımla kıçı kıytırık bir araba-ev almak isterim yaşadığım ülkede şahsen.
Bana az geldi, Kerem memnnunsa sorun yok.

Orasi tartisilir ayrica Zaha ve Tete ile kiyaslanmasi da yanlis. Farkli yerlerden gelen oyuncular ve son oynadiklari kuluplerdeki maaslari da ortada.
Faydaları ana kriter olmalı nereden geldikleri degil. İlk başta 3. Ligden gelmiş topcuya milyonlarca avro ödemek saçma tabi, ama bir kaç sene içinde o oyuncu takımın tartisilmaz isimlerinden biri oldu.

Gayet ideal maaşlar

Galatasarayla büyüyen iki oyuncu, bu şekilde güncellemelerle devam etmeli.

Özellikle Kerem Avrupa istiyorsa orada alır istediği maaşı

Faydaları ana kriter olmalı nereden geldikleri degil. İlk başta 3. Ligden gelmiş topcuya milyonlarca avro ödemek saçma tabi, ama bir kaç sene içinde o oyuncu takımın tartisilmaz isimlerinden biri oldu.
Zaten ilk geldiginde 800 bin TL falan aliyordu sonra tekrar yeni sozlesme yaptik ve 10 milyon TL civarina cekildi maasi, yani 10 kattan fazla bir zam soz konusu. Suan icin de 3 misli zam konusuluyor yani bunlar ciddi rakamlar yerli oyuncular icin. Hangi oyunculara yeni sozlesme yapildiginda her defasinda boyle ciddi zam yapiliyordu bu son donemde olaya oyle de bakmak lazim.

Sen yarin Kerem veya benzeri yerli oyuncuya pat diye 2 milyon euro maas = 60 milyon TL verirsen direk Avrupa hedefini de engellemis olursun. Ondan sonra gitmesi zorlasiyor cunku teklif aldiklarinda iyi bonservis bedeli alman zorlasiyor.

Yurt disinda iyi maas alan bir yabanci futbolcu buraya geldiginde tabi ki o maasi hesap ederek aliniyor surekli yabanci oyuncular ile maaslari kiyaslanmasi bana kalirsa bu durumlarda yersiz.

Ayrica alan memnun veren memnun haberler dogruysa, oyuncular kabul ediyorsa bizim taraftar olarak bunu fazla tartismamamiz lazim.

Geri
Üst Alt