Kerem Aktürkoğlu Veda Mesajı Yayınladı

haydi hayırlısı olsun , kısır döngüye giren konu hayırlı şekilde bitti herkes için..

top sende artık - kanıtla bakalım kendini

veda yazısı hoş gayet - aferim.

Recep ağlıyor musun şu an yoksa

3. ligden gelip avrupadaki ligdeki başarılarda büyük pay sahibi oldu. Biz ona 1 verdiysek o bize 3 katkı verdi yeri geldi takım içerisinde kaptanlık yaptı yeri geldi sahada karakter koydu. İyisiyle kötüsüyle harika bir hikaye yazdı Kerem ve bence tam da zamanında iyi bir bonservis bedeliyle takımdan ayrıldı. Yolu izi açık olsun.

Her şey için teşekkürler Kerem. Harika yetenekleri var bizim için önemli işler yaptı ama ayrılık vakti gelmişti, devam etmesi 2 taraf içinde iyi olmayacaktı. Umarım yollarımız tekrar kesişir. Seviliyorsun Kaptan.

En iyi performansını imparatorrent döneminde vermişti

O gitti çalım atamaz top süremez top kontrol edemez hale geldi

Yolu açık olsun

adamdan kaptanlığı aldınız kapıyı gösterdiniz.. şimdi legend falan.. adam 26 yaşında.. iyi idare edemediniz adamı en sırıtacağı mevkiye atıp taraftara yem ettiniz...

2021/22 13 gol 9 asist
2022/23 10 gol 13 asist
2023/24 15 gol 8 asist
6 maç 2 gol 3 asist

Yolu açık olsun

Bizi gururlandırsın orada

Ve çok daha iyi bir noktaya gelsin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayın Kaptanı yolun açık olsun. Her şey beklediğinden iyi olması dileğiyle.

Sessiz sedasız idmana ciktigin günü hatırlıyorum. Simdi de sessiz sedasız gittin.

Fiyat performans acısından diyecek bir şey yok. 10 numara verim aldık. Hatta kendisi forvet arkası oynatıldı. Sol kanat sag kanat derken yine de gol veya assist ortalaması iyiydi. Linc edildi o kadar küfür yedi. Ne kadar doğru olmasa da bu sporun icinde bu tarz isler var. Ingiltere'de olsa farklı olmayacaktı sonuçta. Burada ana avrat küfür edilir, Ingiltere'de "F***ing wanker" derlerdi. Buna fazla kafaya takmamasi gerekiyordu ve triplenmemesi lazımdı. Ama sonuçta insan o da. Kimileri daha duygusal iste.

Yolun açık olsun aslanım. Bize günler anlar yaşattın. Kacirdigin pozisyonlarda sac bas yoldurdun, gollerinde ise çok sevindik. Isin güzeli tarafı da bu. Kudurup ve sevinmek. Bu yüzden seviyoruz bu takimi bu sporu.

Umarım kariyerin istediğin gibi olur Kerem.

Biraz dusundum de ben de ayni yaslardayken Kerem gibi heyecanli ve kosar adim gitmistim memleketten belki bir daha donmeyecegimi bilerek, yeni umutlar ve arsayislar icerisinde.

yollarca yanindaki ecnebiler senin on katina oynarken yarin kadar fayda etmediler. Sen de bizi cok deli ettin ama yine de yolun acik olsun.

Biraz dusundum de ben de ayni yaslardayken Kerem gibi heyecanli ve kosar adim gitmistim memleketten belki bir daha donmeyecegimi bilerek, yeni umutlar ve arsayislar icerisinde.

yollarca yanindaki ecnebiler senin on katina oynarken yarin kadar fayda etmediler. Sen de bizi cok deli ettin ama yine de yolun acik olsun.
Hainsin

Geri
Üst Alt