Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.342
- 72.920
- 5.188
Bu olayı bunlara anlatan kim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hırsla sovedebilir. Melo rierayi dövdü, odaya kapatıp dövdü hatta. Mor gözle havaalanında gördük. Unutuldu gitti. Artist hareketlerinden ve marcao olayından dolayı gram sevmem keremi ama bu olay soyunma odasından 4 teyitle halukun kulağına gidiyorsa;
1- yönetim okları futbolculara yöneltmek için haluklara söyledi (metin, dursun, cenk, hatipson topun agzindalar, hepsi yapmış olabilir) böylece gündem değişir
2- son dönemde özellikle topcularini medya önüne atmaya başlayan Okan gündem değiştirmek ve transfer yaptırmak için söylemiş olabilir(gomisle kavgası gündem oldu, oliveira gündem oldu, Abdul&Nelson gündem oldu, diğerlerini saymıyorum bile)
3- bir personel ne oluyorsa ötmeye başladı(masör vs)
Ben bjk maçından sonra gazetecilerin talimatla okana ve futbolculara saldirmasini görünce dursun ve gsiyad ekibinden şüpheleniyorum. Florya satilana kadar önce futbolcuları gündem ediyorlar, sonra okani, birkaç transferle gaz alacaklar. Kötü gidisatta oyuncular yenilecek, Okan yenilecek yeni TD falan derken Florya satılacak, tası taragi toplayıp gidecekler.
Bu gidisatta fevri davranan okaninda psikolojisinin yerinde olmadığını ve yönetimin pisliğini temizleme derdiyle uğraştığını gördükçe bir kenara ayırmakta zorlanıyorum. Eğer çeki düzen vermezse kendine, uğurlar olsun. En az sevdiğimiz futbolcumuzu destekleten dursuna da yazıklar olsun.
Bunu anlarımda sızdıran kim onu merak ediyorum asıl..Sana soyledigim gibi ahb. Keronun ayrilma sebebi tamamen yedek beklemek veya oyundan cikarilmasi. İcardi gibi takilmak istiyor hepsi bu.
Taraftar tepkisi falan ilk sira degil
Tjk macinda oynamasi bile hataydı. Zaha daha kamp baslamadan takim sezonu acmadan bireysel calismaya baslamisti. Kampta da ve hazirlik maclarinda da istekliydi. Kero kampa sonradan katildi malum euro. Hazir olana formayi vermek yerine yine kero tercih edilmesi cok yanlis, bunu yaparak sen oyuncuyu da taraftarin önüne atiyorsun
"İkinci yarıda görev almayacağımı öğrendikten sonra verdiğim reaksiyon, önemli bir final maçında kulübüme ve takım arkadaşlarıma yardımcı olamayacağım için yaşadığım hayal kırıklığı ile sınırlıdır.
Madem açıklama yapıyorsun, anlat... O anda nasıl sözlü bir reaksiyon gösterdin ? Madem o haber yalan...