Kerem Aktürkoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Ulan tam da 11 çıkacağı maç gelmişti Kerem'in. Salı günü çocuğu izlerim diye plan yapıyordum.

Eminmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4 gün tatilde sıkıntı maalesef. Belliydi birileri kapacak yine. Yeni atlattık covid belası takımda, fatih hoca daha sert önlemler almalı oyuncular konusunda.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan simdi ayni yerde kaliyorlar diye ali yavuz yine kadroda olmazsa soverim artik boyle sanssizlik olur mu yav.

Yav kardeşim bırakın şimdi oyunu moyunu sağlık daha önemli. Allah sağlık sıhhat versin gerisi gelir zaten.

1607884881550.webp

Güncellemişler , Kerem değil muhtemelen.

Şu aşılar çıksa vurdursalar da kurtulsak, bu ne şanssızlıktır yav.

Bu korona olan oyuncuyu açıklamamanın mantıgı ne onu anlamıyorum sanki korona olmak ayıp birşey miş gibi onun dışında ne zaman uzun bir tatil veriliyo takıma kesin korona vakası çıkıyo oyuncular daha dikkatli olmalı inşallah sadece bir oyuncu ile kalır

4 gün tatilde sıkıntı maalesef. Belliydi birileri kapacak yine. Yeni atlattık covid belası takımda, fatih hoca daha sert önlemler almalı oyuncular konusunda.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya arkadas anlamiyorum ki. Corona cikali hergun tiren ve otobus ile işe gidip geliyorum. Bunlar milyonlar kazaniyorlar ama dikkat etmiyorlar

Geri
Üst Alt