Kerem Demirbay: ''Adım Kereminho olsa 8 numara konuşulmazdı''

İlk Fb maçında gayet iyiydi ve daha ligde bir sürü maçta da kendisi ciddi işimize yaradı. Fb maçında günah keçisi ilan edilmesi de saçma o maçta İcardi dahil takım olarak çok kötüydük.
İlk fb maçında da aynıydı aslında. Fred cezalıydı ve İsmail ilk yarı İsmail'i yedek bıraktığı için takın olarak iyi gözüktük. 2. yarı İsmail oyuna girince oyun az da olsa fbye döndü. Zorluk derecesi yüksek hiçbir maçta oynamamalı Demirbay. Anca 10 noda olabilir.

İlk fb maçında da aynıydı aslında. Fred cezalıydı ve İsmail ilk yarı İsmail'i yedek bıraktığı için takın olarak iyi gözüktük. 2. yarı İsmail oyuna girince oyun az da olsa fbye döndü. Zorluk derecesi yüksek hiçbir maçta oynamamalı Demirbay. Anca 10 noda olabilir.
Senin düşüncendir ben ilk Fb maçında kendisi gayet beğenmiştim. Zorluk derecesi yüksek maçlarda oynamamalı kısmına rakibin orta sahasının yapısına göre değişkenlik gösterir bence. Temposu yetersiz bu konuda haklısın. Kerem D'nin açıklamalarında genel düşüncesini beğendim ben. Forma için savaşma isteği falan iyi bir işaret bence Oliveira gibi yerini kaybedince direk yatışa hazır olmasındansa.

Senin düşüncendir ben ilk Fb maçında kendisi gayet beğenmiştim. Zorluk derecesi yüksek maçlarda oynamamalı kısmına rakibin orta sahasının yapısına göre değişkenlik gösterir bence. Temposu yetersiz bu konuda haklısın. Kerem D'nin açıklamalarında genel düşüncesini beğendim ben. Forma için savaşma isteği falan iyi bir işaret bence Oliveira gibi yerini kaybedince direk yatışa hazır olmasındansa.
İşte benim düşüncem olduğu için bana alıntı yapmadan yorum yazabilirsin Demirbay lehine.

Bizim defansdan ne kadar uzak oynarsa okadar az sac bas yoldurur cikmis konusuyor birde utanmadan, koca sezon iki üc iyi maci yok

az kafayı kullan arada 3lü oynamaya hocayı ikna et sol ayaklı adamsın her türlü formayı alırsın yani ama nerede. Dayı dediler ya racon kesip duruyor

Oliveira da ilk sezonunda Demirbay'a benzer performans göstermiş ve 8 numara konuşulmaya devam etmişti. Yani Türk olmasıyla alakası yok, kusura bakmasın. Bu sistemde orta sahada tempo eksiğimiz olduğu çok açık görülüyor...

Bu mantikla gecen sezon senin yerine Sergio Oliveira oynamaliydi. Baris Alper ve Abdulkerim ilk 11 de yer alamazdi vs vs

Sen Kereminho değil, Kerem olduğun için Galatasaray’dasın. Yabancı olsaydın Galatasaray’a transfer olmazdın. Bu sosyal medya tipi açıklamalara hiç gerek yok.

İlk Fb maçında gayet iyiydi ve daha ligde bir sürü maçta da kendisi ciddi işimize yaradı. Fb maçında günah keçisi ilan edilmesi de saçma o maçta İcardi dahil takım olarak çok kötüydük.
Her iki fb maçında 0/0 top sürme başarısı, 1 kilit pas

Rezalet oynadı, sıfır tempo ile

Senden olsa olsa Kirinho olur aga

Brezilyalı 8 geldi, kariyer olarak senden daha düşük seviye ama senden 10 gömlek iyi topçu. Demek ki her şey pasaport değilmiş. İşini iyi yapan görevi her zaman alır.

Geri
Üst Alt