Kerem Demirbay: ''Adım Kereminho olsa 8 numara konuşulmazdı''

Türk Sergio gibi
Paok maçında sonradan girdiğinde de hiç beğenmemiştim.fizik kalitesi bariz geriye gitmiş

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Keşke olsaydı da belki yabancı sınırından dolayı alınmazdın.

Bu adam yanında hayvanat kesici olmadan oynamaz. Sahada 6 olmadan Demirbay la başlamak skandal. Hadi başladın böyle bitirmen daha bir skandal

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adama verilen para ile zahaya yada olivieraya verilen para aynı ölçüde haramdır öyle bir sözdee futbolcu bu

Sadece tecrübeli ayagi işe yariyor, iste arada nokta atisi ortalari. Ama adam da ne istek var ne azim. Insan biraz atik olur.

Bu adam 11 oyuncusu değil. 60. dakikadan sonra girmeli her zaman. Öyle daha faydalı oluyor

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldi günden beri iki iki mac disinda vasati gecemedi, ilk 11 görünce yazdim, demirbay ne alaka diye berkan ile basladaydi belki bu durumlara dahi gelinmezdi. Ama okan buruk agir abiler ile arasini hos tutmali degilmi

Sıçtın batırdın aga bu maç Okan hoca kadar eleştirilmeyi hak ediyorsun

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaptırdığı topları geçtim son dakika golünü de adamını kovalamadığı için yediriyor karambolde.

otur işini yap boş laflara karnımız tok. icardi gibi oynayın da bari öyle çekelim çenenizi.

İlk geldiğinde de söylemiştim şimdi de söylüyorum.
Galatasaray’a şimdiye kadar gelmiş geçmiş en dandik futbolcu.
Bu çöpe bir de 3,750 milyon Euro bonservis vermişler.

Yallah başşakşehire.
1 milyon alıyor diye tripleri var, şu sıçmaların üzerine gidip maaş mı artıralım şimdi.

Buna şeyden başlamak lazım
1- bu top yanındaki boş adamı görünce vereceksin. Çalıma girişti ne oldu hadi çık anlat bize açtın ayağından kaptırdın faul yaptın ne oldu. Sonra mal gibi bir tanesini de havaya rastgele diktin o top döndü kaleye gol oldu. Çık bu iki posizyonu anlat kardeşim. Hangi üst düzey futbol bilginle bu işleri yaptın ve sonuçları hakkında yorumla.

Ben yapıyom tamam şeklinde değil analiz yap bize kardeşim.

Kaliteli özellikleri, güzel meziyetleri var ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil.

Geri
Üst Alt