Kerem Demirbay: "Ben buraya oynamaya geldim ve oynayacağım da"

Genel dusuncenin aksine kero bugün fena dğldi bence.

Adam gibi oyna o zaman. Cikaldaoya donusmene az kaldi.

45 dakika sonunda çıkmak zorunda kalıyorsan biraz daha fazla çalışman gerekiyor demek.

Torreira'nın yanında Kaan etkisi vermez belki Torreira ve Kaanla birlikte sahada olsa belki daha faydalı olur. Fazla geride oynamak zorunda kalıyor sanki.

Torreira'nın yanında Kaan etkisi vermez belki Torreira ve Kaanla birlikte sahada olsa belki daha faydalı olur. Fazla geride oynamak zorunda kalıyor sanki.
Ben de en verimli o şekilde oynayabileceğini düşünüyorum ama hoca maç içinde belli bölümlerde bile orta sahayı üçlemeyi inatla tercih etmiyor. Favori formatlarının 4-2-3-1 ve 4-3-3 olduğunu söylemişti oysa...

Bu arada, hocanın maç içinde telkinlerde bulunmasına ve sonra da oyundan çıkarmasına yönelik soruya cevaben ''Hocaya sormak lazım'' demeden önceki mimiklerinden, hocayla ilişkisinde karşılıklı güven duygusu eksikliği bulunduğu izlenimini edindim...

Son düzenleme:
Bunun da serbest vuruşları kornerleri takımın geri kalanına döndü, biri bize orta büyüsü yaptırdı galiba,

bu formuyla anca kpasa'da oynar aytac kara'dan farki yok oynayan adam oynuyor bknz davinson sanchez

Bence sorun geride oynaması değil topla buluşamaması

Topla oyunu iyi değil topsuz da kötü

Biri iyi olsa neyse de

Kötü futbolcu diyemem ama çift pivota uygun bir adam izlenimi vermedi bana

3lü orta saha fikrini denersek herkes için iyi olabilir. İkilide alınamayan performans alınabilir, özellikle de maçın belirli anlarında.

Sorun ağır temposuz olması ve pas hatalarının artması. Kaan torreira ikilisini bozmamalıyız

Geri
Üst Alt