Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Keremle salih aynı oyuncular değil yerli diye hepsini tek tip görmeyin

Salih ne tam 6 ne tam 8 ,defansı ofansından daha iyi,ince iş yapmaz araya top atmaz kilit pasa falan girmiyorum zaten kerem ise ofansta salihin yapamadıklarını yapıp defansıda onun kadar yapamaz

Toreira-salih-zaha

Şu 3 lüde topu kim yapacak allasen sergioyu çok eleştirmişizdir ama geçen senenin en kilit adamlarından biriydi bütün hücum aksiyonlarıni ya başlatmış ya içinde bulunmuş,özetlerde daha net gözüküyo tüm ataklarda ceza sahasının içinde

Kerem alınabilir katkı sağlayacaktır ama kadro planlamasını bende bi türlü anlayamadım zaniolo,sergio ve mertens bunlar gitse dahi fredle kerem ikisi birden gelirse ki gelecek gibi gözüküyo biri yedek oturacak 3lü oynasak rashicada dışarda kalıyor ki orjini sağ kanat olmayan zaha ya da keremden birisi sağ da oynayacak o zaman yine yanlış planlama oluyo

Transferde fırsat çıkınca hocam alalımmı deniyo okanda al diyo gibi bi süreç işliyo sanırım

Bu takimin ihtiyaci Demirbay degil. Gecen yil bu takim ayakta kaldiysa, bunu Icardi etkisinin yaninda, Torreira ve Rashica’nin mukemmel savunma disipliniyle geri dortlumuzu rahatlatmasina borclu. Bu yil Rashica henuz yok. Uzerine savunma disiplini Kazimcan’dan daha iyi oldugu tartisilir Anghelino ve yine savunma disiplinleri hemen hic olmayacak Zaniolo ve Zaha ile ciddi maclarda hep zorlaniriz. Torreira’nin 50 mac oynamasi icin dua etmek yerine savunmasi cok guclu ikinci bir orta sart. Yoksa Kewel-Baros-Keita-Arda-Lincoln’lu hucum hattiyla sampiyon olamadigimiz sezon gibi bir sonuc cikma ihtimali hicte az degil. 3. yerli kalede olmali. TR’de bugunun Muslerasi seviyesinde minimum 20 kaleci var. Muslera’nun onunde insan ustu oynayan 6 adam olmadan yedigi gol sayilarina bakarsak yaklasik 5 yildir vasat bir kaleci oldugunu net bir sekilde gorebiliriz. Muslerasiz olmaz diyenlerin maclarimizi izlemedigini yada halen 2013 yalinda oldugumuzu zannettigini dusunuyorum.

Muslera alıştırdı bizi/sizi mükemmele standart üstü oynayınca vasat gözüküyor. Muslera bu ülkede hala bakın hala diyorum en iyisi.

Eksik yok, fazlası var. ( Bilgi )

Ne gömdü adamı mahvetti en son Türk Milli takımı’na yazdığı mektubu falan koydu bu nasıl video anasını satıyım
Keremle ilgili şunu netleştirelim

Çok kötü oyuncu, bize uymaz mı diyorsunuz

Mesela maaş mı zira maaş teklifimiz 1.5 diye biliyorum

Adam Leverkusen’de yedek statüsüne bile düşmemiş, rakamları hep as oyuncu rakamları

Almadık diyelim kimi alacağız yerine yerli olarak

Bu noktaları açıklığa kavuşturursanız ona göre konuşuruz

Timurlenk geçen Kerem’den daha iyi yerli orta saha var mı ligde demişti, var mı?
Suat Serdar daha iyi. O.Uluca’ya göre vücut dili kötüymüş bu cümle bana İrfan Can’ı hatırlatıyor, bizim takım daha chill mode bir takım ona uyarsa, negatif vermezse ve fizik gücünü toparlarsa ilk sene faydalı olacaktır ama istikrarlı bir 3 sene geçirmesi zor gibi duruyor. Sergio ile ikisi… Bilemiyorum.

Ne gömdü adamı mahvetti en son Türk Milli takımı’na yazdığı mektubu falan koydu bu nasıl video anasını satıyım

Suat Serdar daha iyi. O.Uluca’ya göre vücut dili kötüymüş bu cümle bana İrfan Can’ı hatırlatıyor, bizim takım daha chill mode bir takım ona uyarsa, negatif vermezse ve fizik gücünü toparlarsa ilk sene faydalı olacaktır ama istikrarlı bir 3 sene geçirmesi zor gibi duruyor. Sergio ile ikisi… Bilemiyorum.

alabilecegimiz daha iyi yerli ortasaha yok (salih belki ama o daha defansif)

Türk oyuncu zorunluluğu olmasa istemem mentali sıkıntılı herif belliki.

2.750 mi kontrat yuh yaw kim bu messi mi

keremden daha iyi yerli orta saha yok alınabilir

ama kerem de 1 sezonluk olabilir oliveira gibi

Bu takimin ihtiyaci Demirbay degil. Gecen yil bu takim ayakta kaldiysa, bunu Icardi etkisinin yaninda, Torreira ve Rashica’nin mukemmel savunma disipliniyle geri dortlumuzu rahatlatmasina borclu. Bu yil Rashica henuz yok. Uzerine savunma disiplini Kazimcan’dan daha iyi oldugu tartisilir Anghelino ve yine savunma disiplinleri hemen hic olmayacak Zaniolo ve Zaha ile ciddi maclarda hep zorlaniriz. Torreira’nin 50 mac oynamasi icin dua etmek yerine savunmasi cok guclu ikinci bir orta sart. Yoksa Kewel-Baros-Keita-Arda-Lincoln’lu hucum hattiyla sampiyon olamadigimiz sezon gibi bir sonuc cikma ihtimali hicte az degil. 3. yerli kalede olmali. TR’de bugunun Muslerasi seviyesinde minimum 20 kaleci var. Muslera’nun onunde insan ustu oynayan 6 adam olmadan yedigi gol sayilarina bakarsak yaklasik 5 yildir vasat bir kaleci oldugunu net bir sekilde gorebiliriz. Muslerasiz olmaz diyenlerin maclarimizi izlemedigini yada halen 2013 yalinda oldugumuzu zannettigini dusunuyorum.
Noktasına virgülüne kadar haklı bir post. Umuyorum böyle düşünen mantıklı kişilerin sayısı artar hocam, bu takımın sürdürülebilir başarısı için buna ihtiyaç var.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Talihsiz ve yanlis bir yorum

genel fikre katılmakla birlikte muslera konusunda kesinlikle ayrılıyorum

galatasaray taraftarı 12 yıldır kötü kaleci veya vasat kaleci ile oynamak me demektir bilmediği için muslerayı küçümsemeye devam ediyor

çok uzağa gitmeyelim

geçen sezonun kırılma maçı Kadıköy deplasmanı ilk yarıya gidelim

altay ile muslerayı değiştir bakalım maç da sezon da nereye gidiyor

-Aldığım bilgiler doğrultusunda ve aynı zamanda Bild'de çıkan haber üzerine şu gerçeği de vurgulayalım: Başta Lazio ve Brighton olmak üzere 10'a yakın kulüp Kerem Demirbay'ı istiyor ve tüm bu tekliflere Kerem Demirbay'ın cevabı "Sadece Galatasaray'a giderim" oluyor. Üstelik Galatasaray takımında nasıl ve ne şekilde oynayacağına dair Kerem'in net bir fikri var ve buna inancı öyle yüksek ki gözü Galatasaray'dan başkasını görmüyor (en ufak bir abartı da yok, net bilgidir)

Doğruysa yarın gelsin başlasın

Kerem idare edebilecek kadar kesicilikle bir nevi regista gibi oynayabilse denklem çözülecek aslında. Mesela hiçbir zaman çok iyi bir kesici olmayan Biglia 37 yaşına kadar gayet iyi performans gösterdi. Kaldı ki önünde-yanında canavar performans gösterecek Torreira' nın varlığı da önemli bir avantaj olacaktır...

Kerem' i 8 gibi düşünüp, bir de çok sağlam bir yabancı 8-8,5 no alındığı vakit; hem Torreira önde baskı ve dripling özelliklerini yeterince kullanamayacak ve fiziksel dezavantajıyla bazı durumlarda yine zorlanacak, hem de orta hatta iki kişi oynadığı zaman Kerem' in fazlaca süre alması da mümkün olmayacak. Dolayısıyla onca külfetle transfer edilmesinin pek bir anlamı da kalmayacak...

Tabii doğru dürüst izlemeden yürütülen fikirler biraz havada kalıyor, kesin bir yargıda bulunmaktan kaçınıyorum o yüzden. Bakalım gelecek mi, maliyeti ne olacak, hoca kendisini ne şekilde kullanmayı düşünüyor?..

Olay basit, City kurugusundaki Ilkay gibi kullanilacak alinirsa. Asil mesele, alinacak diger isimde.

30 milyon küsür bonservis ödenmis olmasini neden konuşmuyorsun rdaş
Bana ne 30m bonservisinden ? Boey kac m € alindi?bonservis ile performans her zaman oranti olmuyor. Leverkusen taraftarina bi sor bakalim gelmis Gecmis en büyük kaziklari kimdi diye, 90% sana Kerem demirbay i söyler.

genel fikre katılmakla birlikte muslera konusunda kesinlikle ayrılıyorum

galatasaray taraftarı 12 yıldır kötü kaleci veya vasat kaleci ile oynamak me demektir bilmediği için muslerayı küçümsemeye devam ediyor

çok uzağa gitmeyelim

geçen sezonun kırılma maçı Kadıköy deplasmanı ilk yarıya gidelim

altay ile muslerayı değiştir bakalım maç da sezon da nereye gidiyor
Problemimiz 12 yildir baska bir kaleciyle oynamadigimiz icin Muslera'nin son 5 yilda vasat bir performansi oldugunu goremiyor olmamiz. Rakamlar vasat oldugunu net bir sekilde gosteriyo. Takim savunmamiz iyi olmadiginda Muslera'nin hicbir etkisi olmadigini son 5 sezona bakarak gormek mumkun. Sirf Muslera'yi oynatmak icin, bu takimin orta sahasi yalnizca Torreira'ya kalicaksa, hic dusunmeden kaleyi yerli bir kaleciye emanet ederdim. Vasat kalecilerle sampiyon olmuslugumuz var. Vasat bir orta saha ve savunma ile sampiyon oldugumuz tek sezon yok. Gecen yilki takimin kalesinde Okan Kocuk'ta olsa sampiyon olurdu. Tek farkli kazanilan 25 macin 3-5 tanesi sansiz bir sekilde puan kaybiyla sonuclanabilir sampiyonlukta kacabilirdi. Tek farkli bu maclarin hicbirinde Muslera'nin akillara zarar kurtarislari yok, Muslera olmasaydi bu maclar boyle bitmezdi diyebilecegimiz. Aksine Okan Kocuk'un ayagiyla cikardigi pozisyonun kirilma maci oldugunu da iddia etmek mumkun. Muslera efsanemiz. Bazen efsanelere de veda etmeyi bilmek lazim. Hatta efsanelerinde veda etmeyi bilmesi lazim. Buna en iyi ornek Hagi'nin futbolu biraktiginda bulundugu seviye.

Geri
Üst Alt