Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 14.617
- 5.043
- 1.373
abartmayalım plsEn kötü selcuk'un kötü zamanı performansını verir. Oliveira'yı görünce insan o selcuku bile özlüyor acıkcası haksızlık yapılmış kendisine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartmayalım plsEn kötü selcuk'un kötü zamanı performansını verir. Oliveira'yı görünce insan o selcuku bile özlüyor acıkcası haksızlık yapılmış kendisine.
Alman milli takımının 10 no'sunu aldık, 10 numara transferi kapanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 213130
@Levent Akgün gerekli kontrolleri saglayalim üstadbu herif de mi özel uçakla geliyo
Hocam selcuk en azından düşünce faul aldırabiliyordu bu adam bırakıveriyor kendini izlerken cıldırıyorum.abartmayalım pls
Oliveira geçen sene takımın en iyilerindendi. Futbolu sadece top olan bölgede izlemeneni tavsiye ederim.Hocam selcuk en azından düşünce faul aldırabiliyordu bu adam bırakıveriyor kendini izlerken cıldırıyorum.
Selçuktan tempo olarak çok üstte bir oyuncu.En kötü selcuk'un kötü zamanı performansını verir. Oliveira'yı görünce insan o selcuku bile özlüyor acıkcası haksızlık yapılmış kendisine.
Bu doğru ama çok yalan faullerdi yav ona da ayrı tutuluyordum Türk hakemleri için düşen futbolcu ile düdük çalma arasında doğrudan ve vazgeçilemez bir ilişki varHocam selcuk en azından düşünce faul aldırabiliyordu bu adam bırakıveriyor kendini izlerken cıldırıyorum.
Orta saha transferine gerek yok artık oraya maliyetli birini alıp ligde kesmek olmaz.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam 8 numara Oliviera'dan mı bahsediyorsun,yoksa 10 numara gibi oynayan Oliviera'dan bahsediyorsun?Hücum kısmını senin çizdiğin perspektifte tartışabiliriz.Oliveira geçen sene takımın en iyilerindendi. Futbolu sadece top olan bölgede izlemeneni tavsiye ederim.
Sco geç kalıyor bazen gerçi işi gücü vardır adamın. Sonra gelip yorumlarının altına göz felan kırpıyor karekter yoksunlarıscofield paylasmıs 23 de ucak istanbulda.
kim onlar ya bide biliyo dimi bu sco. doğrulatıp paylasıyor diye biliyorumSco geç kalıyor bazen gerçi işi gücü vardır adamın. Sonra gelip yorumlarının altına göz felan kırpıyor karekter yoksunları
Kerem Demirbay sonunda bizim oldu. Hem yüksek dinamizme hem de oldukça teknik ve klas bir 8 numara. Hoffenheim da öyle bir çıkış yaptı ki Leverkusen 30 milyon euroya getirdi. 4 sezonda hem Bundesliga hem UCL maçlarında takımın beyni oldu. Büyük iş. Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 213137
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi