Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Hocam 8 numara Oliviera'dan mı bahsediyorsun,yoksa 10 numara gibi oynayan Oliviera'dan bahsediyorsun?Hücum kısmını senin çizdiğin perspektifte tartışabiliriz.
Ama bahsi geçen 8 numara olarak; "geçen sezonu konuşuyoruz"
1-Takım savunmasında görevi nedir??
2-Baskı yediğimizde , top kaybettiğinde nerededir?
3-Birlikte tüm maçları izleyelim yeniden Torreira okadar maç yalnız kaldı ki?Çıkışlarda top kayıplarında vs.
4-Korakor mücadelelerde neredeyse çoğunda yere düşüyor/düşürülüyor.

Netice olarak:baskı kurduğumuz maçlarda virtüöz veya 10 numara dönüşümü olarak sözüne bir nebzede olsa katılabiliriz ama son maçlar hariç.Ama savunma için bir kez daha düşünmeni rica ederim.
Savunma konusunda hocanın ona ne görev verdiğine bağlı bu söylediklerimiz. Sergio savunma çıkışlarında kullanmaya çalıştı hoca genellikle ama defansif aksiyon al dedi mi demedi mi bilemem. Demiş olmalı ki oyuncu yerine adam bakılıyor.

Oli atak tarafında çok etkili oynadı topsuz koşu ve ceza sahası koşuları çok iyidi. Topu çıkaran kendi olduğu halde hızlı atakta direkt bir bakmışsın ileri de kendisi oraya full deparsız gelemez. Hem bunları yapıp hem defansif yardım edecek bir karakter değil zaten bu adam hiç olmadı.

kim onlar ya bide biliyo dimi bu sco. doğrulatıp paylasıyor diye biliyorum
Söylenmesi bile yasak karaktersizler o yüzden söylemedim. Biliyor teyitli büyük ihtimal havacılık ile ilgili bi yerde çalıştığını veya büyük bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Yoksa yönetim tarafından bir bağlantısı yok.

Söylenmesi bile yasak karaktersizler o yüzden söylemedim. Biliyor teyitli büyük ihtimal havacalık ile ilgili bi yerde çalıştığını veya büyük bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Yoksa yönetim tarafından bir bağlantısı yok.
23 kesinse baslığa yapıstıralım o zaman geliş saatini.

Savunma konusunda hocanın ona ne görev verdiğine bağlı bu söylediklerimiz. Sergio savunma çıkışlarında kullanmaya çalıştı hoca genellikle ama defansif aksiyon al dedi mi demedi mi bilemem. Demiş olmalı ki oyuncu yerine adam bakılıyor.

Oli atak tarafında çok etkili oynadı topsuz koşu ve ceza sahası koşuları çok iyidi. Topu çıkaran kendi olduğu halde hızlı atakta direkt bir bakmışsın ileri de kendisi oraya full deparsız gelemez. Hem bunları yapıp hem defansif yardım edecek bir karakter değil zaten bu adam hiç olmadı.
Bu söylediklerine katılıyorum ama bize uymuyor maalesef,ki hocamızada uymuyor çünkü hocamız oyuncu istiyor.kerem belki dediğimiz şekilde oynayabilir, görmeden birşey diyemeyiz .Sadece hücum istense 10 numara oynatılır ama oda değil.ki 10 numarada bakılıyor. Şahsi fikrim oyunu her iki tarafıyla oynayan bir oyuncu şart ki önündeki 10 numara ve forvetleri rahatlatabilesin.Bu nedenle paredes isteniyor.Taş gibi bir ortasaha bekleniyor,özellikle Avrupa maçlarında.

Oliviera 10 numara dersen bir nebze anlayışla karşılanabilinir.Ama ben bu kadar kendisini yere atan "sadece Lincoln'ü görmüştüm" 10 numarada görmedim bu yaşıma kadar.

Kerem Demirbay sonunda bizim oldu. Hem yüksek dinamizme hem de oldukça teknik ve klas bir 8 numara. Hoffenheim da öyle bir çıkış yaptı ki Leverkusen 30 milyon euroya getirdi. 4 sezonda hem Bundesliga hem UCL maçlarında takımın beyni oldu. Büyük iş. Hayırlı olsun Ekli dosyayı görüntüle 213137

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende Keremin gelmesini istiyordum ama öyle bir anlatmissin ki sanırsın Michael Ballacki almışız.

Kerem Demirbay'ın güncel durumu: Hız yok, dripling yok, kalite bir orta sahadan beklenen dinamizm yok, 20 metreden uzağa pas yok, ikili mücadele neredeyse yok, en ufak şarjda hemen yerde, mevkisine göre gol ve asisti de çok az.
Bu arkadaş son haliyle mevcut orta sahamızda hangi ihtiyacı karşılayacak, hangi ışığı görüp de aldık anlamadım.
Bu arada şu 8+3'ün de Allah belasını versin... Bizi kimlere muhtaç etti.
2-3 hafta sonra kime kakalarız diye düşünüp duracağız.
Trabzonspor-Yunus Mallı Vol2...

Kerem Demirbay, Galatasaray'da. Bonservis: 3.5 milyon euro (Bild)

Mert Aydinli' Alıntı:
Beyler

DEMIRBAY GS‘da!

DEMIN HABERI ALDIM. Ersin Akan bosuna Istanbul diye paylasmaz.

8 nomuz hayirli olsun. Kaynak sormayin adminlere felan yazarim gerekirse

Püü

tarifeli geliyodur umarım. özel uçağın yaktığı yakıta yazık.

Geri
Üst Alt