Haber Kerem Demirbay: "İlkay abi delikanlı ve çok efendi birisi. G*tü başı ayrı oynayan bir insan değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Kerem Demirbay: "Bu hafta Türkiye'nin en büyük kulübü Galatasaray ile oynayacağız. Şampiyon ile oynayacağız. Galatasaray maçı için seviniyorum. Çünkü orada çalışanları ve kardeşlerimi görmek beni mutlu ediyor. İnşallah kazasız belasız bir maç olur. Şunu söyleyeyim. Biz Galatasaray karşısında sahaya çıkıp saklanmak istemiyoruz. Amacımız çıkıp futbol oynamak. Elimizden geleni yapacağız."

Kerem Demirbay: "İlkay abi farklı, benim küçüklüğümü bilir, 16 yaşında A takımda Dortmund ile antrenman yapmıştım.. İlkay abiyi anlatmak benim haddime değil. Manchester City'de oynamış, Dortmund'da şampiyon olmuş. City'yi kısa süreliğine bırakmış, bırakmış derken adam Barcelona'ya gitmiş, dönmüş City'e yine, şimdi gelmiş Galatasaray'a. İlkay abimin yaptıkları ortada, çok severim abimi. Gerçekten delikanlı ve çok efendi birisi. Tam bir abi. G*tü başı ayrı oynayan bir insan değil. Bunu insanlarda çok yakın zamanda anlayacaktır. Tam bir lider aldı Galatasaray."

Soru: "En iyi gurbetçi oyunculardan oluşan 11 oluştursan kimleri koyarsın?"

Kerem Demirbay: "Ben saygılı biriyim. Ben kardeşlerime onu aldım bunu aldım yapamam. Kaptanı kendim yaparım, kaleye de Günay'ı koyarım (Gülerek)"

(TRT Spor)

Duuyiiii.

Müthiş bir kafada bu almancı yav.

1 saat konuşsa oturup sıkılmadan dinlerim herhalde. Full eğlence.

G*tü başı ayrı oyanayanları da bi açıkla dayı.

Konu, forumumuzun Duayen İsimlerinden Sn. @Hayri Cund un uzmanlık alanı olması sebebiyle kendisinin yorumlarını merakla bekliyoruz 👀😍

1757599867193.webp

Iyi topcu ama bu tarz aciklamalar bence samimi degil

Kendisi de cocuklugunda fenerliydi yaptigi aciklamalara göre

Tiktokta görünce ai sandım bunu değilmiymiş yav.

Forumda götü başı ayrı oynayan üyeler kimlerdir ?

30 metreden bize golü var.

Çok büyük karakter aldık çok, fmde 39 yaşına kadar cityde oynadı

Geri
Üst Alt