Kerem Demirbay: ''Önümüzdeki sezon da oynamak istiyorum''

Ulaş Metin

10 Numara!

— Şampiyonluklara alıştık diyor musun?

Kerem Demirbay: Öyle bir şeyi kesinlikle ağzıma almam. Buraya ayak bastığınız andan itibaren sadece kazanmak üzerine çalışıyorsunuz.

Kerem Demirbay: Eğer saygısız değilse ben hiçbir futbolcuyla kötü olmam. Gabriel Sara kardeşimin hiçbir saygısızlığını görmedim. Ben oynamak istiyorum, evet. Önümüzdeki sezon da oynamak istiyorum ama o iyi bir çocuk. Zaten o yüzden burada. Ben burada kötü karakter görmedim.

Kerem Demirbay: Xabi Alonso'ya Real Madrid'de başarılar diliyorum. Kendisini çok seviyorum. Büyük bir oyuncu, büyük bir hoca. Ailesine çoluk çocuğuna yengeye selamlarımı iletiyorum.

Kerem Demirbay: Her futbolcu oynamak ister, ben de oynamak istiyorum. Taraftarımıza da tüm sezon için teşekkür ediyorum. Keşke kutlamamızda da yağmur yağmasaydı. Kerem Demirbay olarak hepsini çok seviyorum, Allah'a emanet olsunlar.

nasıl rolleniyor ama ya ahahahah

git işine

Samsunda falan ouna dayi, avrupadalae

insallah oynamazsın ne diyelim. öyle biş sacmalığa girmeyelim. geçen yıl elendiysek yedek kadronun çöplüğünden elendik. son maçta gördük ki bu adam kendini hazır tutamıyor. ayakta duracak hali yoktu bırak iyi oynamayı. bu vb kontenjanı berkan gibi adamlarda kullanmalıyız ve sayısını fazla tutmamalıyız. sara bile yedek oturabilir bence.

Kalmak mı istiyor gitmek mi anlamadım

Berkan ve Kerem, ikilisinden en az biri gidecek. İkisi de kalırsa %80 ihtimalle Avrupa listesine yazılmayacaklar

bizene git bundesliga 2 de filan oyna

Kerem'in rahatı yerinde. İstanbul'da yaşıyor ailesiyle. İyi para kazanıyor. Büyük bir camiada. Ve muhtemelen kariyerine dair artık başka bir hedefi de kalmadı. Bu saatten sonra genç bir futbolcu gibi hayır ben düzenli oynamak istiyorum deyip gidecek hali yok. Seneye kalırsa biliyor ki illa 1-2 tane ŞL maçı oynar, TR kupası maçları ve Lig maçları derken tüm sezon 10-15 tane de maça çıkacak. Üstünde baskı yok, beklenti yok. Mis.

bazı topçuları validelerine sövmeden yollayamazsınız.

Geri
Üst Alt