GSC Portal Kerem ve Ender Kadro Dışı Kaldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

GS-1.jpg

Kerem ve Ender'in kulübü alacakları gerekçesiyle icraya vermeleri nedeniyle kadro dışı bırakıldılar.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Son düzenleme:
Profesyonel oyuncu adam haklı demeyin.
Hele hele Kerem için hiç demeyin.
para para para büyük Galatasaraylı Kerem.

Arroyo da Efese filan gitse bari en azından bi Türk takımına f4 yaptırır bizden bişey olacağı yok,hersene aynı sorunlar aynı şeyler klup klup değil bakkal dükkanı.

Para ile geçim sağlıyor insanlar tabi ki mühüm bir konu
lakin derbi öncesi ol ması hiç iyi olmadı
Kulübün de buna bir çözüm bulması lazım artık işin tadı kaçtı

Ismail Şenol: Galatasaray LH'da Kerem Gönlüm ve Ender Arslan, kulübe icra takibi başlattıkları için kadro dışı. Takibi geri çekerlerse affedilecekler.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Para ile geçim sağlıyor insanlar tabi ki mühüm bir konu
lakin derbi öncesi ol ması hiç iyi olmadı
Kulübün de buna bir çözüm bulması lazım artık işin tadı kaçtı

başka oyuncular olsaydı profesyonellik yaptılar derdim. Geçimini aylık 200 er bin TL ile yapıyorlar ve zor yetiyor değil mi :) 2 ay ücretini alamayınca parasız mı kalıyorlar. Kimsenin Galatasarayda parası kalmaz mantığını anlayamamış zavallılar.

Tamamen rezillil başka bir şey değil ! Bu işi paraya ihtiyaclarımı var diye düşünmeyin,bu iş verilen sözlerin tutulmaması ile ilgili ! Adamların parasını aylardır ödeme, adama tutmayacağın sözler ver sonra adamı oyalamaya devam et bugün yarın diye sonra gelip sizi kandırdık artık kanmıyorsunuz o yüzden kadro dışısınız de ! ABSÜRD KOMEDİ !

Tamamen rezillil başka bir şey değil ! Bu işi paraya ihtiyaclarımı var diye düşünmeyin,bu iş verilen sözlerin tutulmaması ile ilgili ! Adamların parasını aylardır ödeme, adama tutmayacağın sözler ver sonra adamı oyalamaya devam et bugün yarın diye sonra gelip sizi kandırdık artık kanmıyorsunuz o yüzden kadro dışısınız de ! ABSÜRD KOMEDİ !
katılıyorum mesajınız absürd komedi

17 haziran duruşu gösterip çıkmayalım maça bu bahaneyle

ender neysede kerem 37 yaşına kadar ben Galatasaraya geleceğim dedin en sonunda efes istemeyince emeklilik için geldin şimdide para için o sevdiğin kulübe ihtar çekiyorsun daha fazla lafa gerek yok. Her ikiside rotasyon oyuncusu ender yerine nikolov oynar zaten kerem ise henüz iyi bir maç oynamadı mali problemler düzelirse 4-5 oynayan iyi bir atlet oyuncu alabiliriz.

Zamanında ödeyemeyeceğin paralara imza atmayacaksın. Suçlu yönetimdir. Galatasaraylılıkmış falan bunlar hikaye. Herkes mangırın peşinde.

Yabancilara ödeyip yerlilere ödemediler zannedersem. Bu klüpte paralari çaliyorlar. Murat Özyer denen adama güvenmiyorum. Önce bunun işine son verilmeliydi.

başka oyuncular olsaydı profesyonellik yaptılar derdim. Geçimini aylık 200 er bin TL ile yapıyorlar ve zor yetiyor değil mi :) 2 ay ücretini alamayınca parasız mı kalıyorlar. Kimsenin Galatasarayda parası kalmaz mantığını anlayamamış zavallılar.

Her dağın kendine göre dumanı var
200 bin alkır yetmez ona göre borcu vardır ev almıştır araba almıştır vs vs
sen aylığını alamazsan idare mi edersin sızlanır mısın ?
önemli olan kulübün ciddiyetsizliği formasını giyen oyuncuya vereceksin parasını zamanında

Her dağın kendine göre dumanı var
200 bin alkır yetmez ona göre borcu vardır ev almıştır araba almıştır vs vs
sen aylığını alamazsan idare mi edersin sızlanır mısın ?
önemli olan kulübün ciddiyetsizliği formasını giyen oyuncuya vereceksin parasını zamanında

profesyonel iş hayatı gibi bakarsak söylediklerinin hepsine katılıyorum. Ama ben o kulübün oyuncusu olsam bilirdim ki geç de olsa benim ücretimin tamamı ödenecek. Kendi kulübümün yarasını deşmezdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt